Cazare Romania / Cazare Eforie Nord / Cazare La Perla Bianca Residence
Vrei să mergi în altă parte?

La Perla Bianca Residence Eforie Nord

 Apartament 

Marii nr.FN, Județul Constanța, Eforie Nord, Romania

Imagine La Perla Bianca Residence
Foto La Perla Bianca Residence Galerie La Perla Bianca Residence Foto La Perla Bianca Residence Foto La Perla Bianca Residence Foto La Perla Bianca Residence Vedere de ansamblu La Perla Bianca Residence Eforie Nord Cazare La Perla Bianca Residence Foto La Perla Bianca Residence Eforie Nord Foto La Perla Bianca Residence Eforie Nord Galerie La Perla Bianca Residence Eforie Nord Imagine La Perla Bianca Residence Foto La Perla Bianca Residence Vedere de ansamblu La Perla Bianca Residence

Descriere La Perla Bianca Residence Eforie Nord

La Perla Bianca Residence este situat pe litoralul Marii Negre într-o zona liniștită dintre statiunile Eforie Nord și Eforie Sud, într-un cadru exceptional între ape, la câteva minute de mers pe jos de centrul statiunii, 200 m de plaja Lacului Techirghiol pentru cei interesati de o cura balneara cu namol și multe facilități care vă vor oferi cadrul, liniștea și confortul unor vacanțe de neuitat!

Complexul La Perla Bianca Residence este dispus în felul următor :

5 vile - constructii moderne din sticla si metal si Vila Cancicov. cu un total 43 de camere dintre care 19 camere duble standard, 8 camere cu o suprafața de 38 mp și 4 apartamente formate dintr-un dormitor, living și o mini bucătărie.

Vila de piatra Cancicov dispune de 12 camere duble standard. Vila Cancicov dispune de 4 camere cu balcon și 2 camere mansarda. Vederea tutoror camerelor din acesta vila este către mare, plaja , curte și strada.

Toate camerele sunt spațioase și includ TV prin cablu, frigider și baie privată. Unele camere superioare au balcon cu vedere la mare, o parte din camere se află în vila din piatră, iar altele, în vilele din sticlă.

La Perla Bianca Residence se afla chiar pe plaja, dispune de parcare gratuită, acces Wifi gratuit iar animalutele de companie sunt acceptate fara costuri suplimentare.

Plaja “ÎNTRE APE” care este situată în apropierea complexului La Perla Bianca Residence și este una dintre cele mai frumoase plaje din jur, are o frumusește aparte datorată nisipului fin, pozitiei care este potrivită pentru familii cu copii iar La Perla Bianca Residence este amplasat la marginea apei.

Camere disponibile la La Perla Bianca Residence Eforie Nord

Introdu datele de călătorie pentru a vedea tarifele

La Perla Bianca Residence

Facilități

Canapea extensibila, Cos de gunoi, Aer conditionat, Sifonier, Paturi extra lungi (>2m), Priza langa pat, Baie privata, Hartie Igienica, Cosmetice gratuite, Uscator de par, Dus, Canale TV prin cablu, TV cu ecran plat, TV, Frigider, Asternuturi, Prosoape, Vedere la mare

La Perla Bianca Residence

De Familie cu terasa si vedere partiala la mare si lacul Techirghiol 6 persoane

Facilități

Canapea extensibila, Cos de gunoi, Aer conditionat, Sifonier, Paturi extra lungi (>2m), Priza langa pat, Baie privata, Hartie Igienica, Uscator de par, Dus, Canale TV prin cablu, TV cu ecran plat, Frigider, Asternuturi, Prosoape, Vedere la gradina, Vedere la lac, Vedere la piscina, Vedere la mare

La Perla Bianca Residence

Apartament cu terasa si vedere partiala la mare si lacul Techirghiol 6 persoane

Facilități

Canapea extensibila, Cos de gunoi, Aer conditionat, Sifonier, Paturi extra lungi (>2m), Zona de zi, Priza langa pat, Baie privata, Hartie Igienica, Uscator de par, Dus, Canale TV prin cablu, TV cu ecran plat, Zona de servit masa, Zona de servit masa in exterior, Frigider, Asternuturi, Prosoape, Terasa, Vedere la gradina, Vedere la lac, Vedere la mare

La Perla Bianca Residence

Dubla cu vedere la mare si balcon

Facilități

Canapea extensibila, Aer conditionat, Sifonier, Paturi extra lungi (>2m), Priza langa pat, Baie privata, Uscator de par, Dus, TV, Minibar, Vedere la gradina, Vedere la lac, Vedere la mare

Facilitati la La Perla Bianca Residence Eforie Nord

Diverse

 • Animale de companie acceptate
 • Zona pentru nefumatori
 • Zona pentru fumatori
 • Camere pentru nefumatori
 • Camere pentru familii
 • Apartament matrimonial
 • Aer conditionat
 • Wi-Fi gratis

Transport

 • Parcare gratuita
 • Parcare pazita

Familie

 • Posturi tv pentru copii

Zone comune

 • Mobila pentru exterior
 • Gradina
 • Terasa
 • Terasa exterioara

Informatii importante de la La Perla Bianca Residence Eforie Nord

 • Carduri acceptate: Visa Mastercard
 • Valuta acceptata: RON, EUR

Termeni si conditii de la La Perla Bianca Residence Eforie Nord

Copiii de orice vârstă sunt bine-veniți.

La această proprietate, copiii sunt considerați adulți începând cu vârsta de 15 ani.

Animalele de companie sunt acceptate fara costuri suplimentare.

Ca răspuns la situația generată de coronavirus (COVID-19), la această proprietate se iau momentan măsuri sanitare și de siguranță suplimentare.

La acestă proprietate este posibil ca serviciile de mâncare și băuturi să fie limitate sau indisponibile din cauza situației generate de coronavirus (COVID-19). Anumite servicii și facilități pot fi restrânse sau indisponibile.

La check-in, trebuie să prezentați un document de identitate cu fotografie și un card de credit. Vă rugăm să reţineţi că satisfacerea tuturor cererilor speciale se va face funcţie de disponibilitate şi că se pot aplica taxe suplimentare.

Unitati de cazare în apropiere de La Perla Bianca Residence Eforie Nord