Cazare Galați

Cazare Romania / Cazare Galați
Cazare Terra Clinique Balneo&Spa Galați

Terra Clinique Balneo&Spa Galați

Aleea Meteo nr.4, Județul Galați, Galați, Romania

La Terra Clinique Balneo&Spa beneficiați de internet în mod gratuit pe întreaga ședere în Galați Terra Clinique Balneo&Spa pune la dispoziția oaspeților parcare în apropierea unității. Terra Clinique Balneo&Spa din Galați nu este potrivit pentru cazare familii cu copii mici. Această unitate de cazare nu dispune de restaurant. Cazarea în Galați cu tichete de vacanță sau cu vouchere de vacanță nu este posibilă la Terra Clinique Balneo&Spa

Vezi tarife

Cazare Hotel Vega Galați

Hotel Vega Galați

Bulevardul Marea Unire nr.107, Județul Galați, Galați, Romania

La Hotel Vega beneficiați de internet în mod gratuit pe întreaga ședere în Galați Hotel Vega pune la dispoziția oaspeților parcare în apropierea unității. Hotel Vega din Galați nu este potrivit pentru cazare familii cu copii mici. Unitatea de cazare Hotel Vega vă pune la dispoziție un restaurant. Oferta dumneavoastră poate include și mic dejun. Cazarea în Galați cu tichete de vacanță sau cu vouchere de vacanță nu este posibilă la Hotel Vega

Preturi de la

436 RON

Cazare Bordeaux

Hotel Bordeaux Galați

Strada General Alexandru Cernat nr.81, Județul Galați, Galați, Romania

La Hotel Bordeaux beneficiați de internet în mod gratuit pe întreaga ședere în Galați Hotel Bordeaux pune la dispoziția oaspeților parcare în apropierea unității. Familiile sunt binevenite la Hotel Bordeaux, având acces la facilități dedicate copiilor. Unitatea de cazare Hotel Bordeaux vă pune la dispoziție un restaurant. Oferta dumneavoastră poate include și mic dejun. Cazarea în Galați cu tichete de vacanță sau cu vouchere de vacanță nu este posibilă la Hotel Bordeaux

Vezi tarife

Galerie EVIANNE BOUTIQUE Galați

EVIANNE BOUTIQUE Galați

Bulevardul George Coșbuc nr.74, Județul Galați, Galați, Romania

La EVIANNE BOUTIQUE beneficiați de internet în mod gratuit pe întreaga ședere în Galați EVIANNE BOUTIQUE pune la dispoziția oaspeților parcare în apropierea unității. EVIANNE BOUTIQUE din Galați nu este potrivit pentru cazare familii cu copii mici. Această unitate de cazare nu dispune de restaurant. Cazarea în Galați cu tichete de vacanță sau cu vouchere de vacanță nu este posibilă la EVIANNE BOUTIQUE

Preturi de la

275 RON

Vedere de ansamblu Hotel Faleza by Vega Galați

Hotel Faleza by Vega Galați

Strada Roșiori nr.1, Județul Galați, Galați, Romania

La Hotel Faleza by Vega beneficiați de internet în mod gratuit pe întreaga ședere în Galați Hotel Faleza by Vega pune la dispoziția oaspeților parcare în apropierea unității. Hotel Faleza by Vega din Galați nu este potrivit pentru cazare familii cu copii mici. Unitatea de cazare Hotel Faleza by Vega vă pune la dispoziție un restaurant. Oferta dumneavoastră poate include și mic dejun. Cazarea în Galați cu tichete de vacanță sau cu vouchere de vacanță nu este posibilă la Hotel Faleza by Vega

Preturi de la

383 RON

Cazare ORIENT

Hotel ORIENT Galați

Strada Victor Valcovici nr.12 in apropiere de turnul de televiziune, altex, kaufland, lidl, Județul Galați, Galați, Romania

La Hotel ORIENT beneficiați de internet în mod gratuit pe întreaga ședere în Galați Hotel ORIENT pune la dispoziția oaspeților parcare în apropierea unității. Familiile sunt binevenite la Hotel ORIENT, având acces la facilități dedicate copiilor. Unitatea de cazare Hotel ORIENT vă pune la dispoziție un restaurant. Oferta dumneavoastră poate include și mic dejun. Cazarea în Galați cu tichete de vacanță sau cu vouchere de vacanță nu este posibilă la Hotel ORIENT

Preturi de la

280 RON

Despre Galați

De ce să vizitezi orașul Galati? Recomandările noastre.

Singura localitate din Romania decorata cu Crucea de Razboi Franceza si Italiana, pentru rezistenta eroica a localnicilor impotriva Puterilor Centrale si a bolsevicilor, Galati este pozitionat strategic chiar la frontiera tripla a Romaniei cu Republica Moldova si Ucraina.

Unul din cele mai mari centre economice, culturale si universitare din Romania, Galati isi asteapta vizitatorii cu o gama variata de activati de agrement, parcuri si spatii verzi, plaje elegante, muzee, monumente si cladiri istorice de o frumusete si importanta deosebita. Alegeti cazare Galati pentru o vacanta sau un city break in Romania si veti putea savura multiculturalitatea celui mai mare port din Romania pe canalul Dunare-Main-Rin

Pe tot parcursul anului orasul Galati este gazda unui numar extins de evenimente culturale, de agrement si religioase care atrag un flux important de turisti romani si straini pentru cazare Galati. Din aceste evenimente mentionam Festivalul Scrumbiei din duminica Floriilor, Festivalul Rock la Dunare, Semi-maratonul Hervis si excelentele sarabatori de Ziua Marinei Romane pe 15 August.

Atunci cand alegeti cazare Galati pentru o vacanta sau un city break va recomandam sa verificati ce evenimente au loc la cele 4 teatre din Galati cat si ce festivaluri se desfasoara in oras pentru a va bucura de experiente excelente.

Obiective turistice în orașul Galati

Cele peste 20 de zone si piete pietonale din Galati asigura turistilor care aleg cazare Galati posibilitati extinse de plimbari deosebit de frumoase, atat in oras cat si pe malul fluviului Dunarea.

Teatrul Dramatic „Fani Tardini” – a fost infiintat cu peste 45 de ani in urma si are o trupa permanenta formata din 25 de actori, 2 regizori si un scenograf. Teatrul are ateliere de productie proprii; sala proprie cu 300 de locuri, cu scenă de tip italian. Puteti alege cazare Galati in apropierea Teatrului Fani Tardini, chiar in centrul orasului.

Lacase de cult în orașul Galati

Lacasele de cult din Galati, peste 12 la numar, stau marturie a culturii multivalente din oras – peste 6 comunitati minoritare convietuiesc aici in armonie inca de la infiintarea orasului. Fiecare dintre ele are cel putin un lacas de cult unde pot practica ritualurile religioase specifice credintei lor.

Daca alegeti cazare Galati va recomandam sa vizitati o parte din aceste lacase de cult pentru a intelege particularitatii populatiei din Galati.

Biserica fortificată „Sfânta Precista” – cea mai veche constructive din Galati, inaugurata si sfiintita in 1647 in timpul domniei lui Vasile Lupu, biserica este inchinata Manastirii Vatoped de la Muntele Athos. În perioada 1991-1994, biserica ,,Precista" a fost restaurată iar și a fost redată cultului ortodox. Se spune ca există un tunel secret pe sub Dunăre de la biserică până pe malul celălalt al fluviului pentru a putea ascunde bunurile și a scăpa de atacurile vrăjmașilor. Alegeti cazare Galati in apripierea bisericii si veti putea participa la frumosele slujbe care se tin aici.

Biserica Romano-Catolică – cladire monument, ridicata în anul 1844 și extins în anul 1873. Printre obiectele de valoare artistică se numără: altarul, executat din marmură colorată, tabloul "Sfântul Ioan Botezatorul predicând", statuile Pieta și sfântul Francisc de Assisi. Orga bisericii a fost donată de tatăl lui Vasile Alecsandri. Biserica a fost consolidată și renovată în starea actuală între anii 1985-1988.

Catedrala Arhiepiscopală Dunărea de Jos - Sfântul Ierarh Nicolae și Sfântul Andrei – constructie inceputa la 27 aprilie 1906, de către prințul Ferdinand și regina Maria, alături de episcopul Dunării de Jos de atunci, Pimen Georgescu, viitorul mitropolit al Moldovei, construcția durând până în anul 1917 și fiind realizată după planurile arhitecților Petre Antonescu și Ștefan Burcuș. Pictura originală din anul 1957 a fost curațată complet in 2006, iar în curtea Centrului eparhial a fost construită o nouă cladire, un centru cultural, pastoral și misionar cu numele Sf. Ioan Casian care ofera inclusiv cazare Galati pentru enoriasi.

Monumente și clădiri în orașul Galati

Centrul orasului Galati este presarat cu monumente istorice, statui si cladiri monument care vor incanta orice turist, o mare parte din ele gazduind institutii administrative sau muzee care invitat vizitatorii cu cazare Galati sa le calce pragul si sa le afle istoriile.

HelloRomania va recomanda in continuare cateva dintre acestea.

Palatul Administrativ - Edificiu impunător, inaugurat la 27 aprilie 1906, astăzi sediu al Prefecturii județului Galați. Pe fațada principală a Palatului, la nivelul superior, se află două statui realizate din marmura albă – „Industria" și "Agricultura" ale sculptorului Frederic Storck, care sunt acoperite de tencuială. Pe frontonul clădirii se găsește un ceas de mari proporții. Fiecare oră este marcată prin câteva fraze muzicale ale nemuritorului vals "Valurile Dunării" capodopera de renume mondial a compozitorului gălățean losif Ivanovici. Alegeti cazare Galati in apropierea Palatului Administrativ si va veti bucura de muzica la fiecare ora fixa.

Palatul Navigației sau Gara Fluvială - Datează din ultimul deceniu al secolului XIX si a fost proiectat de arhitectul Petre Antonescu. În prezent acesta este sediul mai multor instituții precum “Administrația Porturilor Dunării Maritime” sau “Compania de Navigație Fluvială Română Navrom”. Palatul Navigatiei poate fi vizitat de turistii cu cazare Galati cu programare in avans.

Palatul Universității – ridicat intre 1911 si 1913, marcheaza centrul orasului Galati si este una din cele mai impresionante cladiri monument din oras. Opera arhitecților Grigore Cerchez și Vîrnav, gazduieste astazi Universitatea Galati, iar holurile impresionante si aula universitatii pot fi vizitate de turistii cu cazare Galati cu programare in avans.

Parcuri si gradini în orașul Galati

Presarat cu parcuri si gradini publice, plaje si parcuri de agremente, orasul Galati ofera oaspetilor sai toate premisele unei vacante multivalente la malul Dunarii. Alegand cazare Galati va puteti bucura de un sejur cultural, de zile insorite la plaja sau de plimbari exceptionale si reconectare cu natura. Va recomandam in continuare o mica parte din parcurile monument din Galati.

Faleza Dunării – cel mai important loc de promenade in Galati, gazda frecventa pentru concerte, intreceri sportive, ofera o mare varietate de posibilitati de agrement – de la baruri, restaurante pana la plimbari cu vaporasele-restaurant. Chiar pe faleza puteti gasi optiuni de cazare Galati foarte elegante.

Grădina Publică – cel mai vechi parc din Galati, a fost amenajata in 1864 si extinsa in timp pana la 12 hectare. Contine 2 sere ample si mai multe puncte de belvedere asupra Lacului Bartes si a intregului oras. Puteti alege cazare Galati la intrarea in Gradina Publica, in apropierea Complexului Studentesc.

Grădina Botanică – parte a Complexului Muzeal de Stiinte ale Naturii, ocupa majoritatea malului stang al Dunarii, contine pe langa colectii de plante locale si tropicale, un rozariu cu peste 200 de soiuri de trandafiri si o cocheta gradina japoneza. Exista optiuni pentru cazare Galati pe toata lungimea Gradinii Botanice, pe malul Dunarii.

Rezervația și Grădina Zoologică Gârboavele – in zona de nord a orasului Galati, Padurea Garboavele adaposteste o Gradina Zoolgica gazda a unui numar mare de specii exotice, o hierghelie cu cai special antrenati pentru echitati si un menaj excelent si o rezervatie naturala a faunei si florei din zona. Tematica zoo a fost elaborată împreună cu specialiștii de la European Association of Zoos and Aquaria, și are drept obiective conservarea speciilor rare de animale, precum și educația pentru conservare. Alegeti cazare Galati in nordul orasului si veti avea acces la aceasta zona verde pe tot parcursul sejurului.

Insula Cailor – unul din locurile mai putin cunoscute din Galati, insula se afla la varsarea raului Prut in Dunare si si-a luat numele de la caii salbatici care au gasit aici refugiu. Insula este accesibila din Galati si din Tulcea cu barca. Puteti vizita Insula Cailor daca alegeti cazare Galati si rezervari in avans o plimbare cu barca.

Plajele din Galati

·         Plaja Valurile Dunarii – se afla in sud vestul orasului, si pe langa accesul la malul Dunarii, complexul ofera acces la doua piscine pentru adulti, 3 piscine pentru copii cu tobogane, restaurante si zona de dusuri. Puteti alege cazare Galati chiar la Plaja Valurile Dunarii.

·         Plaja Brates – o plaja privata, la care accesul se face contra cost, se afla pe malul stang al Lacului Brates. La intrarea pe Plaja Brates se gasesc cateva optiuni excelente pentru cazare Galati.

·         Complexul Priza Dunarii – situat la iesire din oras spre Braila, complexul are 3 piscine, locuri de camping si casute pentru cazare Galati. Clubul occidental din complex contine o piscina separata, restaurant, bar si cafenea.

Istoria orasului Galati

Primele semne ale unei așezări din zona municipiului Galați, datand din neolitic, s-au găsit pe malul estic al bălții Mălina sub forma unor fragmente din ceramica de tip Stoicani-Alden si unelte confecționate din stilex și os.

Prima menționare documentară a orașului Galati, într-un act semnat de domnitorul Ștefan al II-lea, datează din 1445.

Orasul Galați a castigat importanță atunci cand turcii au cucerit cetățile Chilia și Cetatea Albă, în iulie-august 1484, orașul rămânând singurul port al Moldovei cu rol important în comerțul intern

Intrebari despre Cazare Galați

Care sunt cele mai populare hoteluri din Galați?

Din opțiunile de Cazare Sibiu pe care le oferim, cele mai populare variante in aceasta perioada sunt Terra Clinique Balneo&Spa, Hotel Vega și Hotel Faleza by Vega

Cauți cazare ieftină în Galați?

Încercăm să-ți oferim întotdeauna cele mai ieftine variante pentru cazare, motiv pentru care îți sugerăm să încerci Hotel ORIENT, Hotel Faleza by Vega și Hotel Vega

Cum rezervi cazare cu tichete de vacanță în Galați?

Pe site-ul nostru găsești opțiunile de cazare Galați care acceptă tichete de vacanță în mod direct. Mai mult decât atât, majoritatea agențiilor de turism au acces la unitățile care oferă cazare Galați afișate aici. Puteți opta pentru achiziționarea de cazare cu tichete de vacanță la oricare dintre acestea.

Cazare in apropiere de Galați

Cazare Brăila

Imagine VILA EDY'S ROYAL 3* Brăila

VILA EDY'S ROYAL 3* Brăila

 Villa 

Strada Mihai Eminescu nr.12, Județul Brăila, Brăila, Romania

La VILA EDY'S ROYAL 3* beneficiați de internet în mod gratuit pe întreaga ședere în Brăila VILA EDY'S ROYAL 3* pune la dispoziția oaspeților parcare în apropierea unității. Familiile sunt binevenite la VILA EDY'S ROYAL 3*, având acces la facilități dedicate copiilor. Unitatea de cazare VILA EDY'S ROYAL 3* vă pune la dispoziție un restaurant. Oferta dumneavoastră poate include și mic dejun. Cazarea în Brăila cu tichete de vacanță sau cu vouchere de vacanță nu este posibilă la VILA EDY'S ROYAL 3*

Vezi tarife