Logo HelloRomania
  • Image Alternative text

    Cazare Deva

Vedere de ansamblu Boutique Vila Paradis

Boutique Vila Paradis

Aleea Crişului 49, Deva, România, Deva, Romania

Boutique Vila Paradis se afla in localitatea Deva, la doar cateva minute de centrul administrativ al orasului. Locatia primitoare este ideala pentru un sejur relaxant alaturi de familie sau prieteni.

Accesul la internet este gratuit in toata locatia.

Foto Vila Sarada

Vila Sarada

Strada Horea 204, Deva, Romania

Suplimentar, Vila Sarada pune la dispozitie oaspetilor terasa, receptie deschisa non-stop, camere de nefumatori.

Aqualand Deva se afla la doar 1km departare de Vila Sarada, iar gara din Deva la doar 2 km departare.

Vila Sarada este situata intr-o zona linistita a Devei, iar gazdele te intampina cu caldura, intr-o cladire plina de eleganta si rafinament. Vila Sarada este locul ideal pentru turistii ce isi doresc un weekend relaxand la poalele muntilor, dar si pentru oamenii de afaceri din zona. Constructia este noua renovata in luna Iunie 2013 , si este decorata in stil boutique hotel.

Galerie Davos Deva

Hotel Davos

Strada Cernei 21, Deva, România, Deva, Romania

Oaspetii au acces gratuit la parcare pazita.

La 14km distanta de Hotel Davos se afla Castelul Corvinilor, iar Aeroportul International din Sibiu se afla la 90km departare.

Galerie Motel Maestro

Motel Maestro

Calea Zarandului 1, Deva, Romania, Deva, Romania

La 10 minute distanta de mers pe jos se afla centrul orasului Deva, iar la aproximativ 300 de metri se afla cetatea Devei, care ofera o panorama extraordinara. Accesul la cetate se face cu telecabina, iar la poalele cetatii se afla Aqualand si Parcul cetatii.

Motel Maestro este situat in Deva, locatia fiind excelenta pentru turistii dornici de plimbari montane si pentru cei care isi doresc sa exploreze cetatea Devei. Motel Maestro poate gazdui si conferite pentru oameni de afaceri.

Galerie Pensiunea Casa Negustorului Deva

Pensiunea Casa Negustorului

Strada Lucian Blaga 7, Deva, Romania

Pensiunea Casa Negustorului este localizata in centrul orasului Deva, la doar 300 de metri de primaria din oras, la 1 km de telecabina care ofera acces catre cetatea Deva, la 15 km de Castelul Corvinilor si la aproximativ 90 de km de aeroportul international din Sibiu. Este o casa plina de istorie, fiind fosta casa de protocol a lui Nicolae Ceausescu.

Accesul Wi-fi este disponibil gratuit in toata locatia.