Cazare Deva

Cazare Romania / Cazare Deva
Vedere de ansamblu Maestro

Hotel Maestro Deva

Calea Zarandului nr.1, Județul Hunedoara, Deva, Romania

La Hotel Maestro beneficiați de internet în mod gratuit pe întreaga ședere în Deva Hotel Maestro pune la dispoziția oaspeților parcare în apropierea unității. Hotel Maestro din Deva nu este potrivit pentru cazare familii cu copii mici. Unitatea de cazare Hotel Maestro vă pune la dispoziție un restaurant. Oferta dumneavoastră poate include și mic dejun. Cazarea în Deva cu tichete de vacanță sau cu vouchere de vacanță nu este posibilă la Hotel Maestro

Preturi de la

125 RON

Vedere de ansamblu Krystal

Hotel Krystal Peștișu Mare

DJ687 nr.48e, Județul Hunedoara, Peștișu Mare, Romania

La Hotel Krystal beneficiați de internet în mod gratuit pe întreaga ședere în Peștișu Mare Hotel Krystal pune la dispoziția oaspeților parcare în apropierea unității. Hotel Krystal din Peștișu Mare nu este potrivit pentru cazare familii cu copii mici. Unitatea de cazare Hotel Krystal vă pune la dispoziție un restaurant. Oferta dumneavoastră poate include și mic dejun. Cazarea în Peștișu Mare cu tichete de vacanță sau cu vouchere de vacanță nu este posibilă la Hotel Krystal

Vezi tarife

Galerie Villa Lotus Deva

Villa Lotus Deva

 Villa 

Bulevardul 22 Decembrie nr.215, Județul Hunedoara, Deva, Romania

La Villa Lotus beneficiați de internet în mod gratuit pe întreaga ședere în Deva Villa Lotus pune la dispoziția oaspeților parcare în apropierea unității. Familiile sunt binevenite la Villa Lotus, având acces la facilități dedicate copiilor. Această unitate de cazare nu dispune de restaurant. Cazarea în Deva cu tichete de vacanță sau cu vouchere de vacanță nu este posibilă la Villa Lotus

Preturi de la

189 RON

Galerie Hotel Davos Deva

Hotel Davos Deva

Strada Cernei nr.8, Județul Hunedoara, Deva, Romania

La Hotel Davos beneficiați de internet în mod gratuit pe întreaga ședere în Deva Hotel Davos pune la dispoziția oaspeților parcare în apropierea unității. Hotel Davos din Deva nu este potrivit pentru cazare familii cu copii mici. Unitatea de cazare Hotel Davos vă pune la dispoziție un restaurant. Oferta dumneavoastră poate include și mic dejun. Cazarea în Deva cu tichete de vacanță sau cu vouchere de vacanță nu este posibilă la Hotel Davos

Preturi de la

365 RON

Foto Pensiunea Casa Negustorului Deva

Pensiunea Casa Negustorului Deva

Strada Lucian Blaga nr.7, Județul Hunedoara, Deva, Romania

La Pensiunea Casa Negustorului beneficiați de internet în mod gratuit pe întreaga ședere în Deva Pensiunea Casa Negustorului pune la dispoziția oaspeților parcare în apropierea unității. Familiile sunt binevenite la Pensiunea Casa Negustorului, având acces la facilități dedicate copiilor. Unitatea de cazare Pensiunea Casa Negustorului vă pune la dispoziție un restaurant. Oferta dumneavoastră poate include și mic dejun. Cazarea în Deva cu tichete de vacanță sau cu vouchere de vacanță nu este posibilă la Pensiunea Casa Negustorului

Vezi tarife

Galerie Conacul Archia Deva

Conacul Archia Deva

Sat Archia nr.92, Județul Hunedoara, Deva, Romania

La Conacul Archia beneficiați de internet în mod gratuit pe întreaga ședere în Deva Conacul Archia pune la dispoziția oaspeților parcare în apropierea unității. Familiile sunt binevenite la Conacul Archia, având acces la facilități dedicate copiilor. Unitatea de cazare Conacul Archia vă pune la dispoziție un restaurant. Oferta dumneavoastră poate include și mic dejun. Cazarea în Deva cu tichete de vacanță sau cu vouchere de vacanță nu este posibilă la Conacul Archia

Preturi de la

406 EUR

Galerie CASTELUL MARIA

CASTELUL MARIA Banpotoc

 Villa 

DJ761A nr.210, Județul Hunedoara, Banpotoc, Romania

La CASTELUL MARIA beneficiați de internet în mod gratuit pe întreaga ședere în Banpotoc CASTELUL MARIA pune la dispoziția oaspeților parcare în apropierea unității. CASTELUL MARIA din Banpotoc nu este potrivit pentru cazare familii cu copii mici. Unitatea de cazare CASTELUL MARIA vă pune la dispoziție un restaurant. Oferta dumneavoastră poate include și mic dejun. Cazarea în Banpotoc cu tichete de vacanță sau cu vouchere de vacanță nu este posibilă la CASTELUL MARIA

Preturi de la

370 RON

Despre Deva

De ce să vizitezi orașul Deva? Recomandările noastre.

Un oras elegant, cu o puternica mostenire istorica, Deva isi asteapta turistii pe tot parcursul anului cu o multitudine de obiective turistice interesante, multiple optiuni de cazare pentru toate gusturile si un numar mare de evenimente culturale si sportive.

Vizitarea obiectivelor orasului Deva se poate face in doua zile, ceea ce plaseaza orasul Hunedorean ca destinatia ideala pentru un city break. Daca alegeti cazare Deva pentru mai multe zile, atunci va recomandam vizite si in imprejurimile orasului, unde veti putea vizita Castelul Hunedoara, despre care legendele spun ca este unit de Cetatea Deva printr-un impresionant tunel subteran, statiunea Straja si mascota acesteia, ursul Baloo si multe alte impresionante obiective naturale.

An de an orasul Deva si zonele inconjuratoare sunt gazda unui numar important de evenimente culturale, de agrement si sportive care constituie un motiv important pentru a alege cazare Deva. Dintre aceste evenimente amintim Festivalul Internațional de Operă și Muzică Clasică ”Hunedoara Lirică”, Citadela Festival – doua zile de muzica electronica in mijlocul peisajului medieval al cetatii Deva si Targul de Craciun Deva – care rivalizeaza cu targurile de Craciun din marile capitale Europene. Daca alegeti cazare Deva puteti participa la toate competitiile de sporturi de iarna care au loc in statiunile montane din apropierea frumosului oras.

Obiective turistice în orașul Deva

Orice plimbare prin orasul Deva, va va purta pasii prin dreptul multimii de monumente, statui si busturi care decoreaza orasul. Aceste monumente memoriale sunt inchinate atat personalitatilor istorice care au influentat dezvoltarea orasului Deva, dar si sportivilor importanti pentru oras. Va recomandam sa alegeti cazare Deva in orice zona a orasului si va veti bucura de plimbari frumoase.

Grupul Statuar “Gimnastele din Deva” - in fata salii de sport Olimpia din Deva puteti admira 15 busturi din bronz a 11 gimanste si 4 antrenori – personalitati importante pentru orasul Deva, cea mai cunoscuta fiind gimansta de talie mondiala Nadia Comaneci. Grupul statuar a fost inaugurat in 2008, iar busturile sunt asezate pe socluri de granit cu o intalnime de 1.80 fiecare.

Complexul Aqualand Deva – asezat la poalele dealului pe care se afla cetatea Deva, Aqualand Deva acopera o suprafata de 4200 metrii si are cinci bazine de inot, jacuzzi, tobogane, sauna si o serie mare de alte activitati de relaxare si agrement, pentru maxim 500 de persoane. Este unic in Romania datorita sistemului de incalzire care produce simultan energie termica si electrica. Aqualand Deva este o oprire distractiva pentru cei mari si cei mici daca alegeti cazare Deva.

Fantana Arteziana Muzicala – cu o lungime de 50 metrii, o latime de 9.6 metrii si o intalnime a jeturilor de apa, Fantana Arteziana Muzicala din Deva a sustinut primul spectacol in 8 iunie 2012 si rivalizeaza cu fantanile muzicale din marile capitale Europene. Asezata intre Casa de Cultura si Statiuia Ecvestra a lui Decebal, fantana sustine spectacole in toate zilele cu soare. Alegeti cazare Deva in apropierea fantanii si veti avea parte de spectacole extraordinare in fiecare zi a sederii dumneavoastra in Deva.

Lacase de cult în orașul Deva

Catedrala ortodoxa “Sfantul Nicolae”- ctitorie a lui Andrei Saguna, catedrala a fost inaugurata in 1861, dar a fost finalizata in forma s-a actuala de arhitectul Purcariu din Lugoj in 1930. Catedrala poate fi vizitata zilnic.

Biserca ortodoxa “Buna Vestire” – ridicata la 1936, este cea mai frumoasa cladire monument religios de mari dimensiuni in stilul Renasterii Italiene din Deva. Cazare Deva este posibila in imediata apropierea a acestei impunatoare biserici.

Manastirea Franciscana – datand din secolul XVIII, Manastirea Franciscana are o frumoasa biserica in stil baroc asezata strategic pe pastea sudica a muntelui Szarmany la o inaltime de 808 metrii. De la infiintare si pana la 1900 Manastirea a gazduit o scoala elementara.

Sinagoga – sau Templul Mare, dateaza de la 1896 si a fost proiectata de Igantiu Mahler. Sinagoga a fost reconditionata in 2004 si este astazi un important obiectiv turistic, vestigiu a importantei comunitati evreiesti care a locuit in Deva. Astazi sunt mai putin de 40 de evrei in Deva.

Biserica ortodoxa pe rit vechi Nasterea Maicii Domnului – cel mai nou edificiu religios din Deva, biserica a fost construita intre 1996 si 2008 dupa planurile arhitectului Ilie Popa.

Monumente și clădiri în orașul Deva

Biblioteca Judeteana “Ovid Densusianu” Hunedoara – cea mai de seama institutie cu profil enciclopedic din Hunedoara, pastreaza lunga traditie a lecturii publice din Deva si permite access zilnic, gratuit si nelimitat la toate colectiile sale atat localnicilor cat si turistilor cu cazare Deva.

Teatrul de Arta Deva – ridicata pe locul localului Redut, restaurant construit in 1862, actuala cladire care adapostestea Teatrul de Arta Deva este considerat monument istoric arhitectural si a fost data in folosinta in 1911 cu scopul precis de a gazdui reprezentatiile companiei de teatru Deva. Puteti alege cazare Deva in apropierea frumoasei cladiri a Teatrului de Arta si puteti participa la exceptionalele reprezentatii artistice care au loc aici zilnic.

Cetatea Deva – ridicata la 1269, cetatea Devei este cel mai important obiectiv turistic din Deva – atat din punct de vedere al incarcaturii istorice, dar si pentru vederea incredibila oferita asupra orasului si imprejurimilor. Accesul la cetate se fac cu un telescaun, iar cazare Deva este posibila atat la punctul de plecare al telescaunului cat si in cetate.

Castelul Magna Curia – ridicat in secolul XVI, palatul Magna Curia sau castelul Bethlen este cea mai veche cladire pastrata intacta in Deva. Monumentul istoric gazduieste astazi Muzeul Civilizatiei Dacice si Romane si este un obiectiv turistic care nu trebuie ratat atunci cand alegeti cazare Deva.

Parcuri si gradini în orașul Deva

Parcul Cetatii – cu o pozitionare deosebita la poalele dealului pe care se afla Cetatea Deva, Parcul Cetatii gazduieste Castelul Magna Curia si casa memoriala dr. Petru Groza – frumosul edificiu proiectat de Horia Creanga, nepotul faimosului scriitor Ion Creanga.

Parcul Bejan – asezat in extremitata orasului Deva, frumosul parc gazduieste o mini-gradina zoologica in care turistii si vizitatorii parcului au intrare gratuita in fiecare zi. Puteti alege cazare aproape de acest frumos parc si va veti bucura de o vacanta relaxanta, departe de tumultul centrului.

Istoria orasului Deva

Desi zona orasului Deva este locuita din epoca de bronz, Deva este atestata documentar pentru prima oara in 1269, sub numele de Castrum Deva. In vremurile invaziilor mongole din secolul XIII se ridica cetatea Deva, iar in jurul ei creste targul care a avut rol de resedinta voievodala de la 1307.

In timpul razboaielor otomane din secolele XV si XVI, cetatea Deva a avut un important rol de aparare. In 1607 cetatea Deva devine parte a Transilvaniei, iar dezvoltarea orasului ia o noua amploare.

Desi la finalul secolului XVIII, cetatea Deva era una dintre cele mai puternice si bine aparate cetati din Transilvania, intre anii 1686 si 1849 cetatea sufera diverse asedii si un numar important de case si cladiri sunt distruse.

Deva devine resedinta comitatului Hunedoare, statut pe care il pastreaza pana in zilele noastra fiind astazi resedinta de judet a judetului Hunedoara – unul dintre cele mai frumoase si mai importante orase comerciale si turistice din judet.

Intrebari despre Cazare Deva

Care sunt cele mai populare hoteluri din Deva?

Din opțiunile de Cazare Sibiu pe care le oferim, cele mai populare variante in aceasta perioada sunt Hotel Maestro, Hotel Krystal și Villa Lotus

Cauți cazare ieftină în Deva?

Încercăm să-ți oferim întotdeauna cele mai ieftine variante pentru cazare, motiv pentru care îți sugerăm să încerci Pensiunea Casa Negustorului, Villa Lotus și CASTELUL MARIA

Cum rezervi cazare cu tichete de vacanță în Deva?

Pe site-ul nostru găsești opțiunile de cazare Deva care acceptă tichete de vacanță în mod direct. Mai mult decât atât, majoritatea agențiilor de turism au acces la unitățile care oferă cazare Deva afișate aici. Puteți opta pentru achiziționarea de cazare cu tichete de vacanță la oricare dintre acestea.

Cazare in apropiere de Deva

Cazare Pianu de Sus

Imagine Casa Dives - Transylvania

Casa Dives - Transylvania Pianu de Sus

Strada Bisericii Alba Iulia, Județul Alba, Pianu de Sus, Romania

La Casa Dives - Transylvania beneficiați de internet în mod gratuit pe întreaga ședere în Pianu de Sus Casa Dives - Transylvania pune la dispoziția oaspeților parcare în apropierea unității. Casa Dives - Transylvania din Pianu de Sus nu este potrivit pentru cazare familii cu copii mici. Unitatea de cazare Casa Dives - Transylvania vă pune la dispoziție un restaurant. Oferta dumneavoastră poate include și mic dejun. Cazarea în Pianu de Sus cu tichete de vacanță sau cu vouchere de vacanță nu este posibilă la Casa Dives - Transylvania

Preturi de la

155 RON

Cazare Sarmizegetusa

Cazare Sarmis

Pensiunea Sarmis Sarmizegetusa

DC86 82, 337415, Județul Hunedoara, Sarmizegetusa, Romania

La Pensiunea Sarmis beneficiați de internet în mod gratuit pe întreaga ședere în Sarmizegetusa Pensiunea Sarmis pune la dispoziția oaspeților parcare în apropierea unității. Pensiunea Sarmis din Sarmizegetusa nu este potrivit pentru cazare familii cu copii mici. Unitatea de cazare Pensiunea Sarmis vă pune la dispoziție un restaurant. Oferta dumneavoastră poate include și mic dejun. Cazarea în Sarmizegetusa cu tichete de vacanță sau cu vouchere de vacanță nu este posibilă la Pensiunea Sarmis

Vezi tarife

Cazare Geoagiu-Băi

Imagine Vacanta

Hotel Vacanta Geoagiu-Băi

Strada Vilelor nr.5, Județul Hunedoara, Geoagiu-Băi, Romania

La Hotel Vacanta beneficiați de internet în mod gratuit pe întreaga ședere în Geoagiu-Băi Hotel Vacanta pune la dispoziția oaspeților parcare în apropierea unității. Hotel Vacanta din Geoagiu-Băi nu este potrivit pentru cazare familii cu copii mici. Unitatea de cazare Hotel Vacanta vă pune la dispoziție un restaurant. Oferta dumneavoastră poate include și mic dejun. Cazarea în Geoagiu-Băi cu tichete de vacanță sau cu vouchere de vacanță nu este posibilă la Hotel Vacanta

Preturi de la

80 RON