Cazare Romania / Cazare Eforie Nord / Cazare Aparthotel Atmosphere
Vrei să mergi în altă parte?

Aparthotel Atmosphere Eforie Nord

Bulevardul Tudor Vladimirescu nr.40, Județul Constanța, Eforie Nord, Romania

Imagine Atmosphere Eforie Nord
Galerie Aparthotel Atmosphere Cazare Aparthotel Atmosphere Eforie Nord Imagine Aparthotel Atmosphere Vedere de ansamblu Atmosphere Eforie Nord Foto Aparthotel Atmosphere Foto Aparthotel Atmosphere Eforie Nord Foto Atmosphere Eforie Nord Imagine Aparthotel Atmosphere Galerie Atmosphere Eforie Nord Imagine Atmosphere Eforie Nord Foto Atmosphere Galerie Aparthotel Atmosphere Galerie Atmosphere Eforie Nord Galerie Aparthotel Atmosphere Foto Aparthotel Atmosphere Cazare Aparthotel Atmosphere Eforie Nord Galerie Atmosphere Eforie Nord Vedere de ansamblu Aparthotel Atmosphere Eforie Nord Cazare Atmosphere Vedere de ansamblu Aparthotel Atmosphere Eforie Nord Galerie Atmosphere Foto Atmosphere Imagine Aparthotel Atmosphere Galerie Atmosphere Eforie Nord Foto Aparthotel Atmosphere Vedere de ansamblu Atmosphere Eforie Nord Foto Atmosphere Galerie Atmosphere Imagine Aparthotel Atmosphere Eforie Nord Cazare Aparthotel Atmosphere Foto Atmosphere Eforie Nord Foto Aparthotel Atmosphere Vedere de ansamblu Atmosphere Vedere de ansamblu Atmosphere Eforie Nord Cazare Atmosphere Imagine Atmosphere Galerie Aparthotel Atmosphere Eforie Nord Galerie Aparthotel Atmosphere Vedere de ansamblu Aparthotel Atmosphere Eforie Nord

Descriere Aparthotel Atmosphere Eforie Nord

Atmosphere Apartments Eforie Nord este o locatie noua, construita in anul 2022. Aparthotel Atmosphere este pozitionat in centrul statiunii, in apropiere de zona Belona, chiar pe faleza din statiune, la doar 10 metri de plaja. Reprezinta astfel o varianta de cazare ideala pentru cei care doresc sa se bucure, la mica distanta de locul cazarii, atat de plaja, cat si de zona de promenada sau de zona in care sunt amplasate magazinele si restaurantele din Eforie Nord. Aparthotel Atmosphere este format din studiouri si apartamente cu doua camere, o parte dintre ele avand asigurata o vedere deosebita la mare. Studiourile si apartamentele au in dotare si o chicineta dotata cu minibar, cuptor cu microunde, cafetiera, prajitor de paine, vesela. Toate unitatile de cazare au balcon. Apartamentele Atmosphere cu 2 camere: sunt formate din living, chicineta deschisa, loc pentru servit masa, dormitor, balcon si baie. Pot fi cu vedere la mare sau cu vedere la statiune. Au in dotare aer conditionat cu filtru de purificare a aerului, 2 televizoare Smart (Netlix, HBO Go), internet, dulap pentru haine, pat matrimonial, canapea extensibila in living, masa cu scaune. Chicineta este dotata cu minibar, cuptor cu microunde, cafetiera, prajitor de paine, vesela. Baia este cu dus, si se asigura prosoape si produse de igiena. Capacitate maxima de cazare: 4 adulti si 1 copil pana in 12 ani.

Studiourile: sunt formate dintr-o camera cu pat matrimonial, chicineta deschisa, loc pentru servit masa, baie si balcon. Unele studiouri au vedere spre mare. Au in dotare aer conditionat cu filtru de purificare a aerului, televizor Smart (Netlix, HBO Go), internet, dulap pentru haine, pat matrimonial, masa cu scaune. Chicineta este dotata cu minibar, cuptor cu microunde, cafetiera, prajitor de paine, vesela. Baia este cu dus, si se asigura prosoape si produse de igiena. Capacitate maxima de cazare: 2 adulti si 2 copii pana in 12 ani. La cazare, apartamentele sunt predate cu set de lenjerie si prosoape. In cazul vacantelor mai lungi, acestea se schimba o data pe saptamana in mod gratuit, sau contra-cost, ori de cate ori se solicita.

Camere disponibile la Aparthotel Atmosphere Eforie Nord

Introdu datele de călătorie pentru a vedea tarifele

Aparthotel Atmosphere

Facilități

Aparthotel Atmosphere

Apartament 2 camere

Facilități

Aparthotel Atmosphere

Studio orientat spre mare

Facilități

Aparthotel Atmosphere

Apartament 2 camere orientat spre mare

Facilități

Facilitati la Aparthotel Atmosphere Eforie Nord

Informatii importante de la Aparthotel Atmosphere Eforie Nord

  • Valuta acceptata: RON

Termeni si conditii de la Aparthotel Atmosphere Eforie Nord

Unitati de cazare în apropiere de Aparthotel Atmosphere Eforie Nord