Cazare Romania

HelloRomania.com, portalul de rezervări online pentru cazări al Christian Tour, este un produs de elită al echipei Christian Tour. Este un proiect unicat în ţara noastră, care îşi propune să dezvolte continuu şi intens turismul românesc.

Având sloganul “Suflet românesc”, noua platformă este dezvoltată de o echipă de profesionişti cu experienţă în hotelărie şi în marketingul online. Munca lor este dublată de eforturile depuse de specialişti în programare, dezvoltare şi suport tehnic. Datorită lor, ne putem mândri deja cu integrarea a 1.500 de unități de cazare până în prezent, fie că vorbim despre hoteluri, pensiuni, vile sau campinguri.

HelloRomania.com este un concept dedicat celor îndrăgostiți de România, cărora le lansăm invitația de a-și face bagajele și de a porni către cele mai fascinante locuri din țara noastră. Vor descoperi destinaţii cu tradiții nemuritoare precum Maramureş și Bucovina, relaxarea din zonele balneo sau peisajele răpitoare din Delta Dunării, un adevărat colț de Rai.

Cum funcționează HelloRomania.com?

Dacă ar fi să descriem în doar câteva cuvinte acest proiect de suflet al companiei Christian Tour, acestea ar fi: disponibilitate în timp real, confirmare pe loc, rezervări sigure, preţuri preferenţiale.

Singura condiție pe care trebuie să o îndeplinească o persoană pentru a-și rezerva o cameră într-o unitate de cazare din România este aceea de a avea acces la internet. Mai departe, lucrurile merg de la sine pentru că site-ul este foarte ușor de folosit. Practic, în doar câteva minute, un turist, aflat oriunde pe mapamond, își poate face rezervarea, cu garantarea ei de ambele părţi.

Iar avantajele nu se opresc aici pentru că prețurile pe HelloRomania.com sunt fără egal.

Ce ne face deosebiți?

HelloRomania.com se adresează turiștilor care caută experiențe inedite, celor care acceptă provocarea de a-și petrece noaptea pe un ponton pe Dunăre sau vor să audă susurul apei într-un camping pe malul lacului. Pe site-ul nostru le propunem vizitatorilor să se cazeze în apartamentul luxos al unui vechi castel de cinci stele sau în ineditul Hotel de Gheață de la Bâlea Lac. În același timp, nu-i neglijăm pe cei care caută un loc de cazare clasic și se așteaptă să primească servicii foarte bune într-o unitate de cazare.

În paralel, echipa HelloRomania.ro dezvoltă o platformă de servicii opţionale, care vin în completarea cazării. Planurile includ și crearea unei platforme tip Experience, în care actori implicaţi în domeniul turismului își vor putea scrie poveştile, recomandările și experienţele. Construim “butoane” pentru excursii, tururi de oraş, rezervări la muzee, evenimente, închirieri de biciclete, acces în parcuri de distracţii pentru ca turiștii noștri să experimenteze o vacanță la superlativ, din care să nu lipsească nimic.