Logo HelloRomania
  • Image Alternative text

    Cazare Ploiești

Vedere de ansamblu Angelo D'oro

Hotel Angelo D'oro

Strada Maramureș 9, Ploiești 100029, Romania, Ploiești, Romania

Clasificat la categoria de 3 stele, Hotel Angelo D’Oro ofera cazare in 18 camere, dintre care 4 camere cu balcon, 10 camere matrimoniale, 2 camere twin si 2 camere single. Camerele sunt dotate cu baie, TV LCD, telefon, mini-bar si seif.

Muzeul Judetean de Arta Ion Ionescu-Quintus este la o distanta de 290 m de hotel, iar Mall Ploiesti Shopping Center este la 550 m de hotel.

Hotel Angelo D’Oro este situat in partea centrala a Ploiestiului, la o distanta de 1,5 km de centrul istoric, permitand accesul cu usurinta la atractiile turistice si culturale din zona. Locatia este potrivita si pentru calatoriile de afaceri.

Imagine Bistro Boema Ploiesti

Bistro Boema

Strada Democrației 36, Ploiești, Romania, Ploiesti, Romania

Centrul orasului Ploiesti se afla la o distanta de 2 km de hotel, turistii putand vizita atractii precum Muzeul Judetean de Stiinte ale Naturii, Palatul Culturii sau Biblioteca Judeteana Nicolae Iorga.

Clasificata la 3 stele, pensiunea Bistro Boema pune la dispozitia oaspetilor 24 de locuri de cazare impartite in camere single, matrimoniale si twin si camera tripla, decorate cu dragoste in culori pastelate, in care se vor gasi saltele ergonomice, climatizare, televizor, uscator, incalzire proprie, , toate gandite pentru confortul oaspetilor nostri.

Cazare Nord Ploiesti

Hotel Nord

Șoseaua Vestului 29, Ploiești, Romania, Ploiesti, Romania

Accesul la Wi-Fi este disponibil gratuit in toata locatia.

Clasificat la categoria de 2 stele, Hotel Nord ofera cazare in 77 de camere, dintre care 42 de camere duble si 3 apartamente clasificate la categoria de 2 stele si 30 de camere duble si 3 apartamente clasificate la categoria de 3 stele. Camerele sunt dotate cu baie cu dus sau cada, aer conditionat, incalzire centrala, TV, telefon, frigider si jacuzzi.

Galerie Hotel Vigo

Hotel Vigo

Strada Ana Ipătescu, Ploiești, Romania, Ploiesti, Romania

Clasificat la categoria de 4 stele, Hotel Vigo ofera cazare in 25 de camere matrimoniale. Camerele sunt dotate cu baie proprie, sistem de hidromasaj, TV, telefon, aer conditionat, incalzire centrala, mini-bar, uscator de par, balcon si seif.

Oaspetii au acces gratuit la parcare.

Galerie GP Hotel Tătărani

GP Hotel

DJ101D 849, Tătărani 107059, Romania, Tătărani, Romania

Accesul la Wi-Fi este disponibil gratuit in toata locatia.

Restaurantul hotelului ofera un meniu a la carte cu preparate din bucataria romaneasca si internationala, avand o capacitate de 60 de locuri. Sala de conferinte cu o capacitate de 20 de locuri este dotata cu aparatura necesara pentru o intalnire de afaceri.

Conacul Brancoveanu Mavrocordat este la o distanta de 1,3 km de hotel, iar Manastirea Ghighiu este la 3,8 km fata de hotel.

Galerie Best Ploiești

Hotel Best

Bulevardul Republicii 144, Ploiești, Romania

Oaspetii au acces gratuit la parcare.

Micul dejun poate fi servit camera sau in restaurantul hotelului. Hotelul dispune si de un pub cu o capacitate de 70 de persoane si o terasa in aer liber cu o capacitate de 300 de locuri. Pentru evenimentele corporate, hotelul ofera 2 sali de conferinta de maximum 320 de locuri, dotate cu echipament audio-video, flipchart, white board, videoproiector, ecran de proiectie si sistem de climatizare.

Accesul la Wi-Fi este disponibil gratuit in toata locatia.

Imagine Hostel Pit Stop Ploiești

Hostel Pit Stop

Strada Industriei 80, Ploiești, Romania, Ploiești, Romania

Oaspetii au acces gratuit la parcare.

Suplimentar, Hotel Pit Stop ofera si receptie deschisa non-stop, camera de bagaje si zona de living dotata cu TV.

Foto Hotel Restaurant Regina Noptii Ploiesti

Hotel Restaurant Regina Noptii

Bulevardul Republicii 333-335, Ploiești, Romania, Ploiesti, Romania

Hotelul dispune de un restaurant modern ce ofera un meniu a la carte cu preparate internationale. Tot in restaurant se pot organiza evenimente festive sau corporate.

Clasificat la categoria de 3 stele, Hotel Regina Noptii ofera cazare in camere single, camere duble, camere triple si 1 apartament cu 8 locuri. Camerele sunt dotate cu baie proprie cu dus, TV, uscator de par si articole de toaleta gratuite.

Suplimentar, Hotel Regina Noptii ofera si bar, terasa la soare, receptie deschisa non-stop, aer conditionat, camere de familie si camere pentru nefumatori.

Galerie Romeo And Juliet

Vila Romeo And Juliet

Strada Constanței 7, Ploiești, Romania, Ploiesti, Romania

Vila Romeo and Juliet este un hotel amplasat intr-o cladire istorica ce dateaza de la sfarsitul secolului XIX, aflata in centrul orasului Ploiesti. Avand o arhitectura speciala si camere cu un decor deosebit, vila este ideala pentru un sejur deosebit.

Accesul la Wi-Fi este disponibil gratuit in toata locatia.

Imagine Maryo

Hotel Maryo

Strada Sondelor 68a, Ploiești 107592, Romania, Ploiesti, Romania

Numeroase obiective turistice se afla in apropierea pensiunii, printre care si Muzeul Ion Luca Caragiale si Muzeul Ceasului la 2,7 km, Casa Memoriala Paul Constantinescu la 3,5 km, Muzeul de Istorie la 3,7 km si Castelul Iulia Hasdeu la 40 de km.

Accesul Wi-Fi este disponibil gratuit in toata locatia.

Suplimentar, oaspetii pot beneficia de parcare privata, gradina, bar, camera de bagaje, iar contra unui cost suplimentar, oaspetii pot beneficia de piscina, sauna, camera de jocuri si sala de conferinta.

Galerie Vigo Grand Hotel Ploiești

Vigo Grand Hotel

Bulevardul Independenței 23, Ploiești, Romania, Ploiești, Romania

Suplimentar, Vigo Grand Hotel ofera si bar, mic dejun in camera, terasa, gradina, camera de bagaje si receptie deschisa non-stop.

Restaurantul hotelului ofera un meniu variat cu preparate din bucataria traditionala si internationala. Sala de conferinte a hotelului are o capacitate intre 60 si 100 de persoane si este dotata cu videoproiector, ecran de proiectie si flipchart.

Galerie Prahova Plaza Ploiesti

Prahova Plaza Hotel

Strada Mihail Kogălniceanu 2, Ploiești, Romania, Ploiesti, Romania

Micul dejun poate fi servit in camera sau in restaurantul hotelului, iar pentru relaxare sau intalniri de afaceri exista un bar.

Clasificat la categoria de 4 stele, Prahova Plaza Hotel ofera cazare in camere duble matrimoniale sau twin, camere king, si suite junior. Camerele sunt mobilate modern si elegant si dotate cu baie proprie cu dus, aer conditionat, TV, mini-bar, seif si uscator de par.

Cazare Vălenii de Munte

Vedere de ansamblu Ciucas

Hotel Ciucas

Bulevardul Nicolae Iorga nr.75, Județul Prahova, Vălenii de Munte, Romania

Orașul Ploiești este la 29 km de proprietate, iar Câmpina se află la 41 km. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional Henri Coandă, aflat la 79 km de Hotelul Ciucas.

Camerele hotelului au dulap, birou, TV cu ecran plat și baie privată.

Galerie Hotel Afrodita Vălenii de Munte

Hotel Afrodita

Bulevardul Nicolae Iorga nr.14, Județul Prahova, Vălenii de Munte, Romania

Hotelul Afrodita, situat pe drumul național DN1A care leagă Ploieștiul de Brașov pe Valea Teleajenului, oferă clienților tot confortul necesar atât pentru petrecerea unei vacanțe odihnitoare cât și pentru afaceri. Acesta deține o sală de conferințe cu o capacitate de 180 locuri dotată cu TV, videoproiector cu ecarn, sistem audio, internet wireless, o sală de fitness, sală de masaj si un bar la ultimul etaj ce oferă o priveliște superbă asupra întregii Văi a Teleajenului, cu o capacitate de 50 locuri.

Hotelul dispune de un restaurant cu specific românesc și internațional având o capacitate de 80 de locuri și o terasă de vară de 40 de locuri.

Cazare Breaza de Jos

Vedere de ansamblu Pensiunea Zaivan Estate

Pensiunea Zaivan Estate

Strada Națiunii nr.9, Județul Prahova, Breaza de Jos, Romania

Accesul Wi-Fi este disponibil gratuit in toata locatia.

Pensiunea Zaivan pune la dispozitia oaspetilor un apartament si doua camere duble. Fiecare camera are un decor interesant ce imbina elemente de design clasic, specific perioadei in care a fost contruita, cu finisaje si dotari moderne, dispunand de televizor si baie proprie cu dus sau casa si uscator de par.

Cazare Paulesti

Vedere de ansamblu Perla

Complex Perla

Strada Zootehniei 824, Păulești 107400, Romania, Paulesti, Romania

Accesul la Wi-Fi este disponibil gratuit in toata locatia.

Satul de Vacanta Paulesti se afla la o distanta de numai 3 km fata de Complex Perla.

Restaurantul Complexului Perla este clasificat la categoria de 2 stele, avand o capacitate de 300 de locuri si fiind ideal pentru organizarea de evenimente festive. Sala de conferinte a complexului este dotata corespunzator si beneficiaza de o capacitate de 30 de locuri. Complexul dispune de piscine in aer liber, atat pentru copii cat si pentru adulti.