Logo HelloRomania
  • Image Alternative text

    Cazare Bicfalău

Imagine Pensiunea Teglas Bicfalau

Pensiunea Teglas

DJ103B, Bicfalău 527131, Romania, Bicfalau, Romania

Accesul la Wi-Fi este disponibil gratuit in toata locatia.

Restaurantul pensiunii sta la dispozitia turistilor cu o capacitate de 60 de persoane, servind preparate traditionale romanesti. Copiii cazati la pensiune au la dispozitie un loc de joaca special amenajat.

Suplimentar, pensiunea ofera si organizare evenimente sportive, drumetii, foisor in curte, terasa, excursii cu microbuze, pescuit sportiv, trekking, vanatoare, hidromasaj, sauna, schi, mic dejun si spatiu pentru gratar.

Cazare Vama Buzăului

Vedere de ansamblu Gospodaria Lui Nea Ion

Gospodaria Lui Nea Ion

Str. Dalghiu nr 510, Vama Buzăului 507245, Romania, Județul Brașov, Vama Buzăului, Romania

Gospodaria Lui Nea Ion se afla in Vama Buzaului, la 40 de kilometrii de Brasov, intr-o locatie retrasa si linistita. Pensiunea bune la dispozitie cazare in case traditionale renovate, cu gradina, terasa si vedere la rau.

Oaspetii de la Gospodaria Lui Nea Ion pot servi, contra cost, micul dejun precum si alte mese pe perioada weekendului cu comanda inainte de sosire sau isi pot prepara, propriile mese in bucataria comuna din incinta locatiei. La cerere si la un cost suplimentar, gazdele pot pune la dispozitie produse locale pentru prepararea meselor.

Cea mai apropiata gara este Gara Brasov, la o distanta de 40 de kilometrii. Gospodaria Lui Nea Ion ofera, la cerere si contra cost transferuri la si de la aeroport cat si de la gara.

Preturi de la 312 EUR

Cazare Arcus

Foto Centrul De Educatie A Adultilor Arcus

Centrul De Educatie A Adultilor

DC31, Arcuș 527166, Romania, Arcus, Romania

Clasificat la categoria de 2 stele, Centrul de Educatie a Adultilor este format din doua corpuri de cladire. In corpul A se gasesc 34 de camere cu paturi duble. Fiecare camera este dotata cu baie proprie cu dus, incalzire centrala, TV si telefon. Toate camerele sunt pentru nefumatori.

Oaspetii au acces gratuit la parcarea cu o capacitate de 40 de locuri.

Cazare Târgu Secuiesc

Foto Hangya Târgu Secuiesc

Pensiunea Hangya

Strada Kossuth Lajos 20, Târgu Secuiesc, Romania

Clasificata la categoria 3 stele, Pensiunea Hangya pune la dispozitia oaspetilor 10 spatii de cazare. Fiecare camera este echipata cu televizor si dus.

Pensiunea Hangya pune la dispozitia turistilor un restaurant cu o capacitate de 100 de locuri, fiind locul ideal pentru turistii care vor sa deguste diverse preparate traditionale romanesti, dar si preparate din meniul international.

Cele mai ieftine hoteluri din Bicfalau pe care noi le recomandam sunt Pensiunea Teglas , si .
Noi va recomandam hotelurile , si din Bicfalau .