Cazare Romania / Cazare Tisa / Cazare Pensiunea Casa Tisa
Vrei să mergi în altă parte?

Pensiunea Casa Tisa Tisa

DJ656, Județul Vâlcea, Tisa, Romania

Imagine Pensiunea Casa Tisa Tisa
Galerie Pensiunea Casa Tisa Tisa Foto Tisa Tisa Galerie Tisa Tisa Imagine Tisa Cazare Pensiunea Casa Tisa Tisa Galerie Tisa Galerie Pensiunea Casa Tisa Cazare Pensiunea Casa Tisa Galerie Tisa Tisa Imagine Pensiunea Casa Tisa Foto Tisa Imagine Pensiunea Casa Tisa Vedere de ansamblu Tisa Tisa Vedere de ansamblu Pensiunea Casa Tisa Galerie Pensiunea Casa Tisa Imagine Tisa Foto Pensiunea Casa Tisa Imagine Pensiunea Casa Tisa Cazare Pensiunea Casa Tisa Imagine Tisa Vedere de ansamblu Pensiunea Casa Tisa Vedere de ansamblu Tisa Cazare Tisa Tisa Imagine Tisa Galerie Tisa Foto Tisa Tisa Foto Tisa Tisa Vedere de ansamblu Tisa Tisa Imagine Pensiunea Casa Tisa

Descriere Pensiunea Casa Tisa Tisa

Casa Tisa este localizata in satul Tisa, aflat la o distanta de 2,9 km fata de statiunea balneo-climaterica Baile Olanesti, iar accesul se face pe un drum forestier Pensiunea ofera cazare in camere spatioase si confortabile pentru ca turistii sa petreaca un sejur relaxant. Casa Tisa este locatia ideala pentru organizarea de evenimente, tabere si team building-uri.

Clasificata la categoria de 3 stele, Casa Tisa ofera cazare in cele 6. Camerele sunt dotate cu baie proprie cu dus, incalzire, TV si mini-bar.

Accesul la wi-Fi este disponibil gratuit in toata Casa Tisa.

Oaspetii Pensiunii Casa Tisa beneficiaza de 25% reducere la accesul in Tisa Spa Resortsi 15% reducere la terapiile Tis Spa Resort. Tisa Spa va asteapta in cele 6 zone de relaxare perfecte atat pentru copiii ce doresc sa bucure de topoganele si jocuri acvatice, dar si pentru parintii ce doresc sa se relaxeze la terpii cu namol, baie turcesca, ritual remineralizant cu magneziu, jacuzii, infuzii sau masaje.

Pentru prepararea si servirea mciului dejun, turistii cazati la Casa Tisa au la dispozitie o bucatarie comuna complet utilata si o sala de mese, precum si 2 terase exterioare dotate cu spatiu amenajat pentru gratar si un foisor.

Oaspetii au acces gratuit la parcare in Casa Tisa.

Suplimentar, Casa Tisa ofera si gradina, protap, ceaun, jocuri de masa, excursii, aer conditionat, biciclete fitness, banca de exercitii, semineu, doua biciclete de exterior, zona wellness dotata cu sauna finlandeza si jacuzzi in aer liber, contra cost.

Camere disponibile la Pensiunea Casa Tisa Tisa

Introdu datele de călătorie pentru a vedea tarifele

Pensiunea Casa Tisa

Facilități

Dus, Canale TV prin cablu

Facilitati la Pensiunea Casa Tisa Tisa

Informatii importante de la Pensiunea Casa Tisa Tisa

  • Valuta acceptata: RON

Termeni si conditii de la Pensiunea Casa Tisa Tisa

Rezervarea poate fi anulata cu pana la 3 zile inainte de ziua sosirii.

In caz de anulare tarzie sau neprezentare, rezervarea va fi anulata.

Toti copiii sunt bineveniti.

Copiii pana la 7 ani beneficiaza de gratuitate.

Patul suplimentar poate fi oferit la cerere, in camerele standard, contra unui cost de 30RON/noapte.

Animalele de companie nu sunt acceptate.

Unitati de cazare în apropiere de Pensiunea Casa Tisa Tisa