Logo HelloRomania
  • Image Alternative text

    Cazare Fundata

Vedere de ansamblu EURO PARK COMPLEX TURISTIC Fundata

EURO PARK COMPLEX TURISTIC

Unnamed Road, Fundata 507070, România, BV, Fundata, Romania

Euro-Park Complexul Turistic include şi un restaurant care serveşte preparate din bucătăria românească tradiţională, precum şi un bar cu şemineu.

Euro-Park Complexul Turistic oferă parcare gratuită şi acces gratuit la un centru de wellness mare, care include o piscină interioară, o cadă cu hidromasaj

Euro-Park Complex Turistic se întinde pe o suprafaţă de 50.000 m² şi oferă vile moderne, cu un balcon, un colţ de relaxare spaţios, TV cu ecran plat cu canale prin cablu şi DVD player. Se asigură halate de baie şi papuci, iar conexiunea WiFi este disponibilă în zonele publice.

Preturi de la 350 EUR

Cazare Valea Rumâneștilor

Foto Cazarma Cavalerilor

Pensiunea Cazarma Cavalerilor

DC33, Valea Rumâneștilor, Romania

Parcul Kretulescu si Gara din Campulung Muscel sunt situate la 3,6 km de pensiune, iar Muzeul de Istorie este la o distanta de 3,4 km fata de pensiune.

Suplimentar, pensiunea Cazarma Cavalerilor ofera si bar, ping-pong, living cu TV, frigider in unitate, room service, gradina, livada, sala de conferinte, semineu, spatiu pentru gratar, sala de mese si terasa.

Masa poate fi servita in restaurantul pensiunii.

Cazare Cristian

Cazare Conacul Ambient Cristian

Conacul Ambient

Strada Griviţei 5, Cristian 507055, Romania, Brasov, Cristian, Romania

La Conacul Ambient traiti o experienta autentica, intr-un taram al eternitatii aflat in mijlocul naturii.

Oaspetii cazati beneficiaza de reduceri la multe atractii din zona. Conacul fiind perfect si pentru organizarea unor evenimente.

Acesta ofera linistea unui loc de poveste, aflandu-se la o distanta de 8 km fata de Pestera Valea Cetatii si la o distanta de 7 km fata de Cetatea Rasnov.

Preturi de la 60 EUR

Vedere de ansamblu Resort Ambient Cristian

Resort Ambient

Strada Morii 23, Cristian 507055, Romania, Brasov, Cristian, Romania

Primaria din Cristian se afla la 400 m distanta, iar Cetatea Rasnov si Biserica Evanghelica Rasnov se afla la 4,5 km distanta de Resort Ambient.

Cu o experienta de aproape 20 de ani in domeniul hotelier, Ambient Hotels si-a extins serviciile creand o noua oaza de liniste si relaxare. Resort Ambient situat in localitatea Cristian este o noua destinatie de vacanta, oferind servicii de 5 stele.

Preturi de la 55 EUR

Cazare Timișul de Jos

Cazare Domeniul Dambu Morii Timișul de Jos

Domeniul Dambu Morii

Strada Aluniș 4, Timișu de Jos 505302, Romania, BV, Timișul de Jos, Romania

Domeniul Dambu Morii ofera turistilor acces la WI-FI gratuity in toata locatia.

Domeniul Dambu Morii se afla in localitatea Timisul de Jos, la o distanta de 700 metrii de intrarea in Canionul 7 Scari cat si un parc de aventura amenajat in padure. Urmarind banda rosie, pe traseul “Drumul Familiar” puteti ajunge pe platoul Piatra Mare in 3,1/3 - 4 ore. Partia de schi din Predeal se afla ala 16.8 km distanta de proprietate in timp ce orasul Brasov se afa la doar 10 km distanta.

Gara Brasov se afla la o distanta de 10 km de Domeniul Dambu Morii iar gara din localitatea Timusul de Jos la doar 2.1 km distanta.

Preturi de la 160 EUR

Cele mai ieftine hoteluri din Fundata pe care noi le recomandam sunt EURO PARK COMPLEX TURISTIC , si .
Noi va recomandam hotelurile , si din Fundata .