Cazare Romania / Cazare Eforie Sud / Cazare HANUL HORA ROMANESCA
Vrei să mergi în altă parte?

HANUL HORA ROMANESCA Eforie Sud

 Villa 

DN39 nr.87, Județul Constanța, Eforie Sud, Romania

Vedere de ansamblu HANUL HORA ROMANESCA Eforie Sud
Galerie HANUL HORA ROMANESCA Eforie Sud Imagine HANUL HORA ROMANESCA Eforie Sud Imagine HANUL HORA ROMANESCA Eforie Sud Foto HANUL HORA ROMANESCA Foto HANUL HORA ROMANESCA Galerie HANUL HORA ROMANESCA Cazare HANUL HORA ROMANESCA Eforie Sud Cazare HANUL HORA ROMANESCA Imagine HANUL HORA ROMANESCA Imagine HANUL HORA ROMANESCA

Descriere HANUL HORA ROMANESCA Eforie Sud

Hanul Hora Romaneasca este situat pe Dn 39 .Hanul Hora Romanească este una dintre cea mai noi locații de pe litoral, destinată evenimentelor și turiștilor deopotrivă, inaugurată în luna septembrie 2018, după ample lucrări de reamenajare. Cladirea a fost construită și dată în folosință în perioada 1953/1962, având o arhitectură în stil Brâncovenesc, urmărind linia vechilor construcții boierești ridicate la întemeierea stațiunii Eforie Sud.

Hanul a fost cunoscut sub denumirea de „Hanul Hora” și a găzduit numeroase grupuri de turiști, atât din țară cât și din străinătate, câștigând un bun renume pentru serviciile sale. Acum, după o binemeritată renovare generală, hanul este pregătit să facă față tuturor cerințelor moderne în materie de turism și evenimente deosebite.

Hanul Hora Românească își propune să fie o reflexie a culturii Românești și a tradițiilor populare din toată țara. Ne dorim să fim un exponent al ospitalității și gastronomiei Românești, o soluție perfectă atât pentru servicii turistice, cât și pentru evenimente private sau publice, organizare de cursuri, seminarii sau sejururi de tip team building. Oaspeții noștri vor beneficia un serviciu NOU - SALINOTERAPIE.

Societatea ABCTOUR este înființată în anul 1993, cu profil de activitate turism și alimentație publică.

In anul 2018 am achiziționat Complexul Hora , aflat într-un stadiu avansat de degradare. Incă de la început am văzut potențialul turistic al acestui obiectiv doar păstrându-i specificul tradițional. Am transformat acest loc plin de betoane într-o oază de verdeață, am construit piscine artizanale , atât în planul frontal cât și pe terasă. Pentru ca ne-am propus ca în fiecare an să implementăm un punct de atracție, în anul 2020, ca urmare al unui parteneriat cu ELECTROMAGNETICA S.A. am achiziționat o stație de încărcat mașini electrice. In anul 2021 am inaugurat prima Salină Artificială cu loc de joacă de pe Litoralul Românesc. De ce să vii să mămânci la noi? Pentru că avem bucate tradiționale și folosim ingrediente locale, vă desfătăm cu papanași, carne la garniță, pastramă de berbecuț, ciorbă de fasole în pâine, plăcintă cu dovleac, înghețată de casă, dar și cu vinuri locale Cramele Histria și Gabai, iar vinul casei este Ego de Săhăteni Pietroasele.

Desigur avem grijă și de comunitate, implementăm proiecte sociale în parteneriat cu Asociația ProActiv pentru Comunitate.

Hanul Hora Româneasca se află situat la DN39, cu acces direct și facil. Locația dispune de parcare generoasa pentru aproximativ 50 de autoturisme.

Incepând cu anul 2021 am inaugurat prima salina artificială din sudul litoralului cu loc de joacă pentru copii, având o suprafață de 70 mp. Salina HORA , este locul ideal pentru persoanele care doresc să se relaxeze, să beneficieze de cure se salinoterpie, indicate în tratarea afecțiunilor respiratorii, post Covid, asm bronșic, , creșterea imunității, rinite alergice.

Suntem cea mai apropiata locatie turistica de Aeroportul Tuzla, unde se organizează cursuri de parașutism.

Oaspeții noștri pot opta pentru cure de namol sapropelic, beneficiind de Baile Reci Vraja Marii , care se află la 5 min de mers pe jos.

Turiștii care adoră drumețiile, pot alege sa se bucure de priveliștea minunată oferita de lacul Techirghiol, pe un drum amenajat , cu o lungime de 2,5 km , de la Han pana la Releul de Televiziune, unde pot poposi pentru a face plajă nestingheriți, beneficiind de helioterapie și ozonoterapie cu aer salin.

Cei care aleg plimbarile cu bicicleta, pot să continue călătoria parțial offroad, în jurul lacului Techirghiol, aprox 20 km.

Camere disponibile la HANUL HORA ROMANESCA Eforie Sud

Introdu datele de călătorie pentru a vedea tarifele

HANUL HORA ROMANESCA

Facilități

Cuier, Cos de gunoi, Aer conditionat, Sifonier, Covor, Incalzire, Plasa pentru tantari, Parchet, Priza langa pat, Perne hipoalergenice, Baie privata, Uscator de par, Dus, Toaleta, Canale TV prin cablu, TV cu ecran plat, Canale TV prin satelit, TV, Masa, Minibar, Serviciu de trezire, Asternuturi, Prosoape, Balcon

HANUL HORA ROMANESCA

Facilități

Cuier, Cos de gunoi, Aer conditionat, Sifonier, Incalzire, Plasa pentru tantari, Parchet, Priza langa pat, Perne hipoalergenice, Baie privata, Hartie Igienica, Uscator de par, Dus, Toaleta, Canale TV prin cablu, TV cu ecran plat, Masa, Minibar, Serviciu de trezire, Asternuturi, Prosoape, Upper floors accessible by stairs only

HANUL HORA ROMANESCA

Facilități

Aer conditionat, Sifonier, Covor, Incalzire, Plasa pentru tantari, Parchet, Priza langa pat, Perne hipoalergenice, Baie privata, Hartie Igienica, Uscator de par, Sauna, Dus, Toaleta, Canale TV prin cablu, TV cu ecran plat, TV, Masa, Minibar, Vedere la lac, Vedere la curtea interioara, Upper floors accessible by stairs only

HANUL HORA ROMANESCA

Facilități

Pat extensibil, Aer conditionat, Sifonier, Covor, Incalzire, Plasa pentru tantari, Parchet, Priza langa pat, Perne hipoalergenice, Baie privata, Uscator de par, Toaleta, Canale TV prin cablu, TV, Masa, Minibar, Asternuturi, Prosoape, Vedere la lac, Upper floors accessible by stairs only

HANUL HORA ROMANESCA

Camera superioara cu terasa si vedere la lac

Facilități

Cos de gunoi, Aer conditionat, Sifonier, Incalzire, Plasa pentru tantari, Priza langa pat, Perne hipoalergenice, Uscator de par, Dus, Toaleta, Canale TV prin cablu, TV, Masa, Asternuturi, Prosoape, Terasa, Vedere la lac, Upper floors accessible by stairs only

Facilitati la HANUL HORA ROMANESCA Eforie Sud

Diverse

 • Zona pentru fumatori
 • Camere pentru familii
 • Aer conditionat
 • Incalzire
 • Wi-Fi gratis
 • Sali de conferinte

Transport

 • Parcare gratuita
 • Statie de incarcat pentru masini electrice

Familie

 • Posturi tv pentru copii

Mancare

 • Vin / Sampanie
 • Fructe
 • Restaurant
 • Snack bar

Zone comune

 • Terasa
 • Terasa exterioara

Curatenie

 • Curatatorie
 • Spalatorie

Receptie

 • Serviciu de administratie
 • Loc de depozitare al bagajelor
 • Cutie de valori

Magazine

 • Magazin de suveniruri

Informatii importante de la HANUL HORA ROMANESCA Eforie Sud

 • Carduri acceptate: Visa Mastercard
 • Valuta acceptata: RON

Termeni si conditii de la HANUL HORA ROMANESCA Eforie Sud

 FACILITATI ACORDATE :

 Servicii cazare cu : TV color , racitor, aer conditionat

 Servicii masa:mic dejun,pranz si cina servite in sistem a la carte

 In perioada varfului de sezon micul dejun poate fi servit si in sistem de bufet suedez

 SERVICII GRATUITE:

 Pastrare valori

 Parcare auto

 Scanare si internet

 FACILITATI COPII

 Un copil in varsta de 0-12 ani (neimpliniti) are gratuitate la cazare, cu conditia cazarii in acelasi pat cu doi adulti platitori.

 Un adult si un copil in varsta de 0-12 ani (neimpliniti) ani vor fi cazati in camera dubla.

 Doi adulti si 2 copii vor fi cazati in camera dubla cu pat suplimentar obligatoriu.

 Un adult si 2 copii 12 (neimpliniti) ani vor fi cazati in camera dubla.

 Copilul in virsta de 12 ani impliniti este cosiderat adult, serviciile urmand a fi platite conform contract.

 Pentru pat suplimentar se va achita 40 lei/zi, la care se adauga valoarea micului dejun in functie de varsta copilului

Unitati de cazare în apropiere de HANUL HORA ROMANESCA Eforie Sud