Logo HelloRomania
  • Image Alternative text

    Cazare Târgoviște

Imagine HOTEL DAMBOVITA Târgoviște

HOTEL DAMBOVITA

Bulevardul Libertății 1, Târgoviște, Romania, DB, Târgoviște, Romania

HoteL Dambovita oferă unități de cazare cu aer condiționat și acces gratuit la internet WiFi, precum şi un restaurant şi bar.

Alte facilităţi ale Hotelului Dâmboviţa includ parcare privată gratuită, precum şi un loc de joacă pentru copii. Serviciile de spălătorie sunt disponibile la un cost suplimentar

Cazare Breaza de Jos

Vedere de ansamblu Pensiunea Zaivan Estate

Pensiunea Zaivan Estate

Strada Națiunii nr.9, Județul Prahova, Breaza de Jos, Romania

Unitatea de cazare nu detine un restaurant propriu, insa exista o bucatarie moderna, echipata cu frigider, cuptor cu microunde, fierbator electric, cuptor, plita si ustensile de bucatarie. Cele mai apropiate restaurante sunt Pizzeria Breaza la 450 de metri si Restaurant GClub la 700 de metri.

Accesul Wi-Fi este disponibil gratuit in toata locatia.

Pensiunea Zaivan pune la dispozitia oaspetilor un apartament si doua camere duble. Fiecare camera are un decor interesant ce imbina elemente de design clasic, specific perioadei in care a fost contruita, cu finisaje si dotari moderne, dispunand de televizor si baie proprie cu dus sau casa si uscator de par.

Preturi de la 1500 RON

Cazare Pucioasa

Cazare La Familia Pucioasa

Pensiunea La Familia

Barajului 14, Pucioasa, Romania

In incinta pensiunii exista o bucatarie comuna eleganta, complet mobilata si utilata pentru prepararea meselor si o camera special amenajata pentru servirea mesei. Pentru relaxare, exista un living room dotat cu televizor, canapea si fotolii. Pensiunea dispune de locuri de joaca special amenajate pentru copii in gradina, precum si camera de joaca.

Pensiunea Agroturistica La Familia este localizata in Pucioasa, judetul Dambovita, pe malul raului Ialomita. Plasata intr-o livada, pensiunea reprezinta un loc ideal pentru familii sau grupuri, in care turistii se vor simti ca acasa.

Cele mai ieftine hoteluri din Targoviste pe care noi le recomandam sunt HOTEL DAMBOVITA , si .
Noi va recomandam hotelurile , si din Targoviste .