Cazare Romania / Cazare Sulina / Cazare Delta Est
Vrei să mergi în altă parte?

Delta Est Sulina

Strada II nr.220, Județul Tulcea, Sulina, Romania

Imagine Delta Est
Foto Delta Est Vedere de ansamblu Delta Est Vedere de ansamblu Delta Est Sulina Cazare Delta Est Sulina Foto Delta Est Sulina Cazare Delta Est Imagine Delta Est Imagine Delta Est Sulina Cazare Delta Est Sulina Cazare Delta Est Sulina

Descriere Delta Est Sulina

Situat chiar in zona centrala a Sulinei, in Delta Dunarii, Hotel Delta Est Sulina iti ofera posibilitatea de a avea sejurul perfect!

Hotelul nostru include 20 de camere renovate recent in 2019, si amenjate modern. Vei beneficia de confort si curatenie, indiferent de tipul camerei ales (camere duble, camere de familie sau apartamente). Toate camerele beneficiaza de acces la internet gratuit, deci vei putea naviga pe internet indiferent de moment.

Pentru a oferi confortul complet, hotelul nostru ofera micul dejun inclus. Mai mult, daca iti doresti sa te delectezi cu mancare delicioasa la pranz si seara, te invitam la restaurantul nostru. Bucatarii sefi isi pun intreaga dedicatie si pasiune in crearea unui meniu perfect, cu ingrediente atent selectionate, special pentru tine.

Pentru relaxare, poti lua masa pe terasa, sau te poti destinde in foisorul nostru din gradina. Iar daca iti doresti sa te bucuri de razele soarelui, plaja Sulina este doar cateva minute distanta, cu masina.

Camere disponibile la Delta Est Sulina

Introdu datele de călătorie pentru a vedea tarifele

Delta Est

Facilități

Aer conditionat, Sifonier, Dus, TV, Minibar, Vedere la oras

Delta Est

Facilități

Aer conditionat, Sifonier, Incalzire, Uscator de par, Dus, TV, Minibar, Vedere la oras

Delta Est

Facilități

Aer conditionat, Sifonier, Incalzire, Uscator de par, Dus, TV, Minibar, Vedere la oras

Delta Est

Facilități

Aer conditionat, Sifonier, Incalzire, Uscator de par, Dus, TV, Minibar, Vedere la oras

Facilitati la Delta Est Sulina

Diverse

 • Camere pentru familii
 • Camere izolate fonic
 • Aer conditionat
 • Wi-Fi gratis

Mancare

 • Restaurant
 • Bar

Curatenie

 • Curatatorie
 • Spalatorie
 • Serviciu de curatenie zilnic

Informatii importante de la Delta Est Sulina

 • Carduri acceptate: Visa Mastercard Maestro
 • Valuta acceptata: RON

Termeni si conditii de la Delta Est Sulina

CONDITII GENERALE

Prezentul regulament are ca obiectiv stabilirea conditiilor de sedere a turistilor in incinta hotelului. El se aplica tuturor turistilor, care il accepta prin insusi faptul cazarii lor in hotel si trebuie sa i se conformeze fara limite sau rezerve. Orice accident produs ca urmare a utilizarii necorespunzatoare a obiectelor din dotare sau a utilizarii facilitatilor hotelului fara respectarea normelor de securitate corespunzatoare acestora nu este responsabilitatea hotelului.

Predarea cheilor de acces la receptie dupa expirarea perioadei rezervate se va face pana cel tarziu la ora 12 PM, dupa ce s-a realizat verficarea camerei de catre personalul de serviciu al Hotelului.

Folosirea prosoapelor, halatelor si a lenjeriei din dotarea camerei este strict interzisa in alte scopuri (sters incaltaminte).

Fumatul

Fumatul tradițional si tigara electronica nu sunt permise în incinta hotelului, conform legislatiei aplicabile in vigoare (legea 349/2002 modificata si completata prin legea 15/2016). Hotelul are amenajate in aer liber spatii pentru fumatori. Delta Est Hotel dispune doar de camere pentru nefumători. In cazul in care nu se respecta prevederile prezentului regulament, se va aplica o taxa in valoare 200 euro/zi (valoarea in lei va fi calculata la cursul BNR din ziua platii).

Delta Est Hotel dispune de sisteme, instalații, aparate și dispozitive de semnalizare, alarmare, avertizare și alertare, destinate detectării și semnalizării in cazul in care se fumeaza in orice incapere din hotel. Ne rezervăm dreptul de a evacua forțat din hotel sau restaurant clienții care nu respecta cerinta cu privire la FUMAT.

Dispute şi reclamaţii

Ne rezervăm dreptul de a debita cardul oaspeților noștri, independent de dorința lor, în cel puțin următoarele cazuri:

- au părăsit incinta hotelului, fără să plătească pentru serviciile Delta Est Hotel de care au beneficiat;

- au produs degradări sau distrugeri;

- au plecat cu obiecte care nu le aparțin și a căror contravaloare nu au plătit-o la recepție;

- nu au anulat rezervarea la termenul stabilit.

Pentru orice distrugere sau avariere a bunurilor sau nerespectarea normelor de curatenie si liniste se vor lua masuri în consecinta si se vor achita sumele aferente repararii daunelor produse.

Deteriorarea de catre turisti a oricarui obiect din inventarul Delta Est Hotel, atrage raspunderea materiala a acestora privind achitarea daunelor din lista obiectelor de inventar.

Contravaloarea eventualelor distrugeri sau degradări ale bunurilor materiale aparținând Delta Est Hotel va fi suportată de către cei vinovați de producerea acestora.

In situatia in care Delta Est Hotel nu detine datele de card ale clientului, se va incerca rezolvarea pe cale amiabilă prin achitarea contravalorii pagubelor create, iar in cazul în care acest lucru nu este posibil, ne rezervam dreptul de a ne adresa organelor abilitate..

Prosoapele NU se folosesc in afara camerelor in caz contrar se va achita contravaloarea acestora.

Conduita neconforma

Clientul trebuie să se conformeze uzanțelor hoteliere. Acesta va trebui să respecte atât liniștea în hotel și restaurant, cât și normele de conviețuire socială și cele morale.

De asemenea, clientul Delta Est Hotel trebuie să aibă grijă de proprietatea încredințată lui pe parcursul cazării.

Orice încălcare a uzanțelor hoteliere sau a normelor morale și de conviețuire socială dă dreptul hotelierului sa intrerupă imediat contractul/cazarea, fără nici un preaviz.

Ne rezervăm dreptul de a refuza cazarea și servirea în restaurant a clienților în stare de ebrietate, nepoliticoși sau turbulenți, care prin atitudinea lor aduc prejudicii imaginii hotelului sau deranjează alți clienți.

Ne rezervăm dreptul de a evacua forțat din hotel sau restaurant clienții în stare de ebrietate, nepoliticoși sau turbulenți. Ținând cont de cele menționate mai sus, ne rezervăm dreptul de a ne selecta clienții.

Băuturi alcoolice

În cadrul restaurantului sunt interzise aducerea și consumarea băuturilor alcoolice din exteriorul acestuia, fără acordul prealabil din partea conducerii. Restaurantul își rezervă dreptul de a nu mai servi persoanele care sunt în stare de ebrietate sau care deja au consumat băuturi alcoolice în cantități mai mari și devin recalcitrante.

Hotelul Suru se obliga sa rezolve orice reclamatie primita de la clienti in legatura cu seviciile prestate la locul situării structurii hoteliere in maximum 24 de ore de la momentul formularii acesteia. Orice controversă, dispută sau reclamaţie care ar putea să apară în urma aplicării acestor termeni și condiții, vom încerca să o rezolvăm pe cale amiabilă.

În cazul în care nu este posibil, aceasta va intra sub jurisdicţia instanțelor judecătorești.

Vă mulțumim pentru înțelegere și vă dorim un sejur plăcut la Delta Est Hotel!

Unitati de cazare în apropiere de Delta Est Sulina