Cazare Romania / Cazare Eforie Nord / Cazare Hotel Tadora
Vrei să mergi în altă parte?

Hotel Tadora Eforie Nord

Strada Griviței nr.nr. 38, Județul Constanța, Eforie Nord, Romania

Foto Tadora
Imagine Tadora Eforie Nord Vedere de ansamblu Hotel Tadora Imagine Hotel Tadora Foto Hotel Tadora Foto Tadora Vedere de ansamblu Tadora Cazare Tadora Foto Tadora Eforie Nord Imagine Hotel Tadora Eforie Nord Galerie Tadora Eforie Nord Imagine Tadora Vedere de ansamblu Hotel Tadora Cazare Tadora Imagine Hotel Tadora Eforie Nord Galerie Tadora Imagine Tadora Galerie Tadora Imagine Hotel Tadora Vedere de ansamblu Tadora Vedere de ansamblu Tadora Eforie Nord Imagine Hotel Tadora Eforie Nord Galerie Tadora Eforie Nord Imagine Tadora Imagine Tadora Eforie Nord Foto Hotel Tadora Imagine Tadora Eforie Nord Foto Hotel Tadora Foto Hotel Tadora Vedere de ansamblu Hotel Tadora Foto Tadora Eforie Nord Cazare Hotel Tadora Vedere de ansamblu Hotel Tadora Foto Hotel Tadora Eforie Nord Cazare Tadora Eforie Nord Cazare Tadora Eforie Nord Vedere de ansamblu Tadora Eforie Nord Vedere de ansamblu Tadora Vedere de ansamblu Tadora Eforie Nord Cazare Hotel Tadora Eforie Nord Imagine Tadora Cazare Hotel Tadora Foto Tadora Eforie Nord Cazare Hotel Tadora Galerie Hotel Tadora Vedere de ansamblu Tadora Vedere de ansamblu Hotel Tadora Eforie Nord Cazare Hotel Tadora Cazare Tadora Foto Hotel Tadora Eforie Nord Imagine Tadora Vedere de ansamblu Hotel Tadora Galerie Hotel Tadora Vedere de ansamblu Hotel Tadora Galerie Tadora Eforie Nord Galerie Hotel Tadora Vedere de ansamblu Tadora Cazare Tadora Imagine Hotel Tadora Foto Tadora Eforie Nord Cazare Hotel Tadora Galerie Hotel Tadora

Descriere Hotel Tadora Eforie Nord

Hotelul Tadora se află la câțiva pași de țărmul mării aproape de cea mai întinsă plajă din Eforie Nord. Vacanța înseamnă relaxare. De la somnul odihnitor după o zi de plajă sau o noapte de distracție până la admirarea răsăritului sau apusului de pe balconul camerei, la hotel TADORA îți oferim confortul unei camere cu un design special gândit pentru a-ți crea cele mai memorabile amintiri.

Taxa de statiune nu este inclusa in tariful de vanzare. Se plateste la receptie: 3 lei / pers / noapte, inclusiv copii.

Construcția, designul și amenajarile interioare se bazează pe elementele clasice, dar moderne. Pentru a crea spații armonioase, camerele hotelului au fost decorate în nuanțe echilibrate de alb, gri și mov.

O parte din camere au vedere la mare, sunt elegant decorate și atent îngrijite. Puteți alege o Dublă Standard din cele 24 disponibile sau o Dublă Superioară din cele 6 disponibile. Pentru un plus de confort punem la dispoziție 4 apartamente din care 2 apartamente exclusiviste la ultimile etaje al hotelului cu vedere panoramică.

Pentru asigurarea unui nivel de confort optim de cazare în interiorul hotelului Tadora nu se fumează.

Elegant și rafinat, dar în același timp cald și primitor, Hotelul Tadora din Eforie Nord este potrivit atât pentru oamenii de afaceri, cât și pentru artiști și boemi, pentru cupluri ce doresc o atmosferă romantică, pentru grupuri de prieteni dornici de relaxare și distracție, dar și pentru familiile cu copii de toate vârstele.

Ca oaspete al nostru, veți descoperi că Tadora este mai mult decât un hotel de 3 stele în Eforie Nord: este o experiență minunată, ce îmbina luxul discret cu o personalitate primitoare, locul în care gusturi și dorințe diferite sunt satisfăcute armonios.

Camere disponibile la Hotel Tadora Eforie Nord

Introdu datele de călătorie pentru a vedea tarifele

Hotel Tadora

Facilități

Aer conditionat, Sifonier, Uscator de par, Dus, TV, Minibar

Hotel Tadora

Facilități

Aer conditionat, Sifonier, Uscator de par, Dus, TV, Minibar, Vedere la strada linistita

Hotel Tadora

Facilități

Aer conditionat, Sifonier, Uscator de par, Dus, TV, Minibar, Vedere la strada linistita

Hotel Tadora

Facilități

Aer conditionat, Sifonier, Uscator de par, Dus, TV, Minibar, Vedere la strada linistita

Hotel Tadora

Facilități

Aer conditionat, Sifonier, Uscator de par, Dus, TV, Minibar, Vedere la strada linistita

Facilitati la Hotel Tadora Eforie Nord

Diverse

 • Camere pentru nefumatori
 • Lift
 • Camere pentru familii
 • Apartament matrimonial
 • Aer conditionat
 • Wi-Fi gratis

Transport

 • Parcare gratuita

Familie

 • Loc de joaca in interior

Mancare

 • Cafenea
 • Restaurant
 • Bar

Zone comune

 • Terasa
 • Terasa exterioara

Receptie

 • Receptie 24h
 • Loc de depozitare al bagajelor

Wellness

 • Sezlonguri
 • Zona de relaxare / Lounge

Informatii importante de la Hotel Tadora Eforie Nord

 • Carduri acceptate: Visa Mastercard
 • Valuta acceptata: RON

Termeni si conditii de la Hotel Tadora Eforie Nord

Unitati de cazare în apropiere de Hotel Tadora Eforie Nord