Cazare Romania / Cazare Eforie Nord / Cazare Hotel Aifen
Vrei să mergi în altă parte?

Hotel Aifen Eforie Nord

Strada Meduzei 1, 905350, Eforie Nord, Romania

Foto Hotel Aifen Eforie Nord
Imagine Aifen Cazare Aifen Eforie Nord Imagine Hotel Aifen Galerie Hotel Aifen Foto Aifen Eforie Nord Foto Aifen Eforie Nord Cazare Hotel Aifen Imagine Aifen Eforie Nord Vedere de ansamblu Hotel Aifen Eforie Nord Cazare Hotel Aifen Eforie Nord Foto Aifen Vedere de ansamblu Hotel Aifen Eforie Nord Cazare Hotel Aifen Eforie Nord Foto Aifen Eforie Nord

Descriere Hotel Aifen Eforie Nord

AIFEN - Apartamente pentru intreaga familie in Eforie Nord - va invita intr-un spatiu modern si dedicat familiei, oferind toate dotarile necesare, liniste si conditii deosebite, intr-o zona ideala aflata la numai 500 de metri de plaja.

La 200 de metri de mers pe jos se afla o statie de autobuz, un restaurant si un supermarket. Aqua park se afla la 3,1 km de AIFEN, parcul Teatru de Vara la 1,7 km, iar Dunele Marine de la Agigea la 4,7 km.

AIFEN Apartments ofera cazare in regim de 3 stele intr-un complex de 8 apartamente cu 2 camere, bucatarie, baie si terasa. Fiecare apartament are ca dotari individuale spatiu verde, terasa, living, bucatarie complet utilata, baie cu dus, dormitor la etaj, aer conditionat, TV prin cablu, uscator de par si articole de toaleta gratuite.

Accesul la internet Wi-Fi este disponibil gratuit in toata locatia.

Eforie Nord este o statiune ce ofera o multitudine de activitati de petrecere a timplului liber alacuri de familie sau individual.

Suplimentar, AIFEN Apartments mai ofera si servicii de spalatorie, curatatorie chimica, terasa la soare, gradina, zona pentru fumatori.

Camere disponibile la Hotel Aifen Eforie Nord

Introdu datele de călătorie pentru a vedea tarifele

Hotel Aifen

Facilități

Aer conditionat, Sifonier, Paturi extra lungi (>2m), Fier de calcat, Masina de spalat rufe, Dus, Canale TV prin cablu, Masina de spalat vase, Bucatarie, Frigider, Facilități pentru prepararea de ceai / cafea, Terasa

Facilitati la Hotel Aifen Eforie Nord

Diverse

  • Camere pentru nefumatori
  • Camere pentru familii
  • Wi-Fi gratis

Transport

  • Parcare gratuita

Zone comune

  • Gradina
  • Terasa

Receptie

  • Loc de depozitare al bagajelor

Informatii importante de la Hotel Aifen Eforie Nord

  • Valuta acceptata: EUR, RON

Termeni si conditii de la Hotel Aifen Eforie Nord

Pentru rezervari efectuate cu mai mult de 30 zile inainte de data de sosire, rezervarea devine ferma in momentul achitarii prin transfer bancar al unui avans de 30%. Pentru rezevari efectuate cu mai putin de 30 zile inainte de sosire se va incasa prima noapte.

Unitati de cazare în apropiere de Hotel Aifen Eforie Nord