Cazare Romania / Cazare Bușteni / Cazare Pensiunea Capra Neagra
Vrei să mergi în altă parte?

Pensiunea Capra Neagra Bușteni

Strada Valea Albă 55, 105500, nr.55, Bușteni, Romania

Foto Capra Neagra Bușteni
Foto Pensiunea Capra Neagra Bușteni Cazare Pensiunea Capra Neagra Bușteni Cazare Pensiunea Capra Neagra Galerie Capra Neagra Bușteni Galerie Capra Neagra Galerie Pensiunea Capra Neagra Bușteni Foto Pensiunea Capra Neagra Bușteni Galerie Pensiunea Capra Neagra Galerie Capra Neagra Foto Pensiunea Capra Neagra Bușteni Cazare Pensiunea Capra Neagra Bușteni Galerie Pensiunea Capra Neagra Cazare Pensiunea Capra Neagra Imagine Capra Neagra Vedere de ansamblu Pensiunea Capra Neagra Galerie Pensiunea Capra Neagra Galerie Capra Neagra Cazare Capra Neagra Bușteni Cazare Capra Neagra Bușteni Imagine Capra Neagra Bușteni Imagine Capra Neagra Bușteni Foto Capra Neagra Bușteni Galerie Pensiunea Capra Neagra Bușteni Vedere de ansamblu Capra Neagra Cazare Capra Neagra Foto Pensiunea Capra Neagra

Descriere Pensiunea Capra Neagra Bușteni

Pensiunea Capra Neagra este localizata la 900 metri de Partia Kalinderu, la poalele Caraimanului si ofera oaspetilor sai vederi impresionante ale peisajului montan din Busteni, o locatie linistita in apropierea padurilor de brazi, perfecta pentru relaxare in natura.

Construita in 1995, Pensiunea Capra Neagra pune la dispozitia oaspetilor sai cazare de 3 stele in 6 camere duble si 1 apartament cu pentru 4 persoane. Toate camerele dispun de balcoane cu vedere spre Caraiman baie proprie cu dus, televizor color si acces gratuit la internet.

La parterul pensiunii se afla o zona de zi, sala de mese cu un total de 30 de locuri si bucataria. Oaspetii pot servi masa si in aer liber avand acces la foisorul rustic din minunata gradina a pensiunii.

Oaspetii pensiunii pot inchiria din locatie echipamente sportive specifice sezonului de iarna sau pot participa la excursiile si drumetiile montane organizate de gazde.

Camere disponibile la Pensiunea Capra Neagra Bușteni

Introdu datele de călătorie pentru a vedea tarifele

Pensiunea Capra Neagra

Facilități

Incalzire, Dus, TV, Bucatarie, Frigider

Pensiunea Capra Neagra

Facilități

Cada, Dus, Frigider, Balcon

Facilitati la Pensiunea Capra Neagra Bușteni

Diverse

 • Animale de companie acceptate
 • Camere pentru nefumatori
 • Camere pentru familii
 • Wi-Fi gratis

Transport

 • Parcare gratuita

Mancare

 • Gratar

Zone comune

 • Gradina
 • Terasa

Receptie

 • Receptie 24h

Informatii importante de la Pensiunea Capra Neagra Bușteni

 • Carduri acceptate: Visa
 • Valuta acceptata: RON

Termeni si conditii de la Pensiunea Capra Neagra Bușteni

Daca rezervarea este anulata sau modificata cu pana la 2 zile inainte de data sosirii, nu va fi perceput nici un cost.

Pentru rezervari efectuate cu mai mult de 2 zile inainte de data de sosire, rezervarea devine ferma in momentul achitarii prin transfer bancar al unui avans de 50%. Pentru rezevari efectuate cu mai putin de 2 zile inainte de sosire se va incasa prima noapte.

Toti copiii sunt bineveniti.

Copiii intre 0-10 ani beneficiaza de gratuitate.

Animalele de companie nu sunt permise.

Unitati de cazare în apropiere de Pensiunea Capra Neagra Bușteni