Cazare Romania / Cazare București / Cazare Hotel Forty One Bucharest
Vrei să mergi în altă parte?

Hotel Forty One Bucharest București

Strada Smârdan nr.41, București, București, Romania

Cazare Forty One Bucharest București
Imagine Forty One Bucharest Cazare Hotel Forty One Bucharest Foto Forty One Bucharest Imagine Hotel Forty One Bucharest București Vedere de ansamblu Hotel Forty One Bucharest București Vedere de ansamblu Hotel Forty One Bucharest București Galerie Forty One Bucharest Galerie Hotel Forty One Bucharest Vedere de ansamblu Hotel Forty One Bucharest Cazare Forty One Bucharest București

Descriere Hotel Forty One Bucharest București

Hotel Forty One este un hotel de 3 stele situat chiar in inima Centrului Vechi ,in mijlocul unei străzi pietonale plină de viață, intr-o zona cu acces rapid la mijloacele de transport in comun.

Atracțiile populare aflate în apropiere de Hotel Forty One includ Grădinile Cișmigiu, Parcul Izvor, Teatrul Național București TNB, Muzeul Național de Artă al României ,Palatul Parlamentului plus multe altele.

Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional Henri Coandă, situat la 16,8 km de proprietate.

Cele 27 de camere elegante oferă confort modern turiștilor, fiecare unitate incluzand aer condiţionat, WiFi gratuit şi TV cu ecran plat cu canale prin cablu.

De asemenea, camerele au baie privată, al cărei design se potriveşte cu decorul întregii unităţi de cazare.

Oaspeţii au la dispoziţie o recepţie deschisă nonstop,servicii de concierge şi depozit de bagaje gratuit.

La un pas vei găsi o atmosferă plină de viață, la aproape orice oră, străzi romantice pietruite, restaurante, cafenele si cluburi.

Localizarea centrală, camere spațioase cu vedere plăcuta, facilități moderne si proximitatea față de principalele atracții turistice și culturale, fac din Hotelul Forty One alegerea ideala atât pentru turiști, cât și pentru oamenii de afaceri.

Te invităm să te cazezi la unul dintre cele mai noi hoteluri din București, în inima Centrului Vechi- locul unde vechiul se întâlnește cu noul și creează o atmosferă de neuitat!

Camere disponibile la Hotel Forty One Bucharest București

Introdu datele de călătorie pentru a vedea tarifele

Hotel Forty One Bucharest

Facilități

Cuier, Aer conditionat, Incalzire, Fier de calcat, Plasa pentru tantari, Seif, Podele cu gresie/marmura, Priza langa pat, Baie privata, Hartie Igienica, Cosmetice gratuite, Uscator de par, Dus, Canale TV prin cablu, TV cu ecran plat, TV

Hotel Forty One Bucharest

Facilități

Cuier, Cos de gunoi, Aer conditionat, Paturi extra lungi (>2m), Incalzire, Fier de calcat, Plasa pentru tantari, Seif, Podele cu gresie/marmura, Priza langa pat, Baie privata, Cosmetice gratuite, Uscator de par, Dus, Papuci de baie, Canale TV prin cablu, TV cu ecran plat, TV, Frigider, Upper floors accessible by lift, Upper floors accessible by stairs only

Hotel Forty One Bucharest

Facilități

Canapea extensibila, Cos de gunoi, Aer conditionat, Paturi extra lungi (>2m), Incalzire, Fier de calcat, Plasa pentru tantari, Seif, Canapea, Podele cu gresie/marmura, Birou, Baie privata, Hartie Igienica, Cosmetice gratuite, Uscator de par, Dus, Papuci de baie, Canale TV prin cablu, TV cu ecran plat, TV, Frigider, Asternuturi, Prosoape, Upper floors accessible by lift, Upper floors accessible by stairs only

Hotel Forty One Bucharest

Facilități

Cuier, Canapea extensibila, Cos de gunoi, Aer conditionat, Paturi extra lungi (>2m), Incalzire, Fier de calcat, Plasa pentru tantari, Seif, Canapea, Zona de zi, Podele cu gresie/marmura, Birou, Priza langa pat, Baie privata, Hartie Igienica, Cosmetice gratuite, Uscator de par, Dus, Papuci de baie, Canale TV prin cablu, TV cu ecran plat, TV, Asternuturi, Prosoape, Vedere la oras, Accesibil cu lift, Upper floors accessible by lift

Hotel Forty One Bucharest

Facilități

Cos de gunoi, Aer conditionat, Paturi extra lungi (>2m), Incalzire, Fier de calcat, Plasa pentru tantari, Seif, Podele cu gresie/marmura, Priza langa pat, Baie privata, Cosmetice gratuite, Uscator de par, Dus, Papuci de baie, Canale TV prin cablu, TV cu ecran plat, TV, Frigider, Asternuturi, Prosoape, Upper floors accessible by lift, Upper floors accessible by stairs only

Hotel Forty One Bucharest

Facilități

Cos de gunoi, Aer conditionat, Paturi extra lungi (>2m), Incalzire, Fier de calcat, Plasa pentru tantari, Seif, Podele cu gresie/marmura, Priza langa pat, Baie privata, Cosmetice gratuite, Uscator de par, Dus, Papuci de baie, Canale TV prin cablu, TV cu ecran plat, TV, Frigider, Asternuturi, Prosoape, Accesibil cu lift, Upper floors accessible by lift, Upper floors accessible by stairs only

Facilitati la Hotel Forty One Bucharest București

Diverse

 • Zona pentru nefumatori
 • Zona pentru fumatori
 • Camere pentru nefumatori
 • Camere pentru familii
 • Apartament matrimonial
 • Aer conditionat
 • Incalzire
 • Wi-Fi gratis

Transport

 • Serviciu shuttle
 • Inchiriere masina
 • Autobuz catre aeroport

Mancare

 • Meniu copii
 • Sticle cu apa
 • Cafenea
 • Restaurant
 • Restaurant (a la carte)
 • Bar
 • Automat produse

Zone comune

 • Mobila pentru exterior
 • Gradina

Divertisment

 • Club de noapte / DJ
 • Karaoke

Receptie

 • Receptie 24h
 • Check-in / check-out expres
 • Birou de turism
 • Loc de depozitare al bagajelor

Magazine

 • Magazine

Informatii importante de la Hotel Forty One Bucharest București

 • Carduri acceptate: Visa Mastercard
 • Valuta acceptata: RON

Termeni si conditii de la Hotel Forty One Bucharest București

Dragi oaspeţi,

Dorinţa noastră este să vă oferim o experienţă de neuitat la Hotel Forty One, atât din punct de vedere al cazării , precum şi al celorlalte servicii prestate. Pentru a vă putea oferi toate acestea, am stabilit o serie de reguli de care vă rugăm, în mod respectuos, să ţineţi cont atât în timpul, dar şi după ce s-a încheiat sejurul dumneavoastră în hotelul nostru.

REZERVĂRI

Pentru a efectua o rezervare, va rugăm să apelaţi numerele de telefon +40 741 420 875 (reţea mobilă), sau contactaţi-ne pe adresele de e-mail rezervari@hotel41bucharest.ro sau office@hotel41bucharest.ro.

ANULAREA REZERVĂRILOR

În cazul în care doriţi să anulaţi o rezervare, va trebui să ne contactaţi prin e-mail sau telefon.

În cazul rezervărilor de grup (pentru 5 sau mai multe camere), termenul până la care anularea este gratuită poate varia în funcţie de numărul camerelor rezervate şi de sezon. Acest termen vă va fi comunicat în momentul efectuării rezervării.

TARIFE

Tarifele pe care vi le putem oferi diferă în funcţie de tipul camerei pentru care optaţi, disponibilitate, ziua săptămânii şi sezon. Mai multe informaţii găsiţi în secţiunea rezervări :

MODALITĂŢI DE PLATĂ

Ca modalităţi de plată acceptăm plăţi în numerar, cu card de credit/debit (Visa, MasterCard), precum şi prin transfer bancar.

SOSIREA ŞI PLECAREA

Cazarea în cameră se poate face începând cu ora 14:00.

Eliberarea camerei în ziua plecării se va face până la ora 12:00.

Primirea camerei mai devreme, dar şi eliberarea acesteia mai târziu de orele menţionate mai sus este posibilă la cerere, în funcţie de disponibilitate, iar eventualele costuri suplimentare pentru aceste servicii sunt disponibile la recepţie.

Oaspeţii care eliberează camerele până la ora 12:00 pot lăsa bagajele în camera de bagaje pentru un interval de 24 de ore, fără costuri suplimentare.

Pentru bagajele lăsate în camera de bagaje pentru mai mult de 24 de ore se pot percepe cheltuieli de depozitare.

COPII

Nu există costuri suplimentare pentru copiii cu vârste de până la 4 ani care stau în cameră împreună cu părinţii, folosind paturile existente. De asemenea, pentru copiii cu vârste de până la 2 ani puteţi beneficia gratuit de un pătuţ suplimentar.

ANIMALELE DE COMPANIE

La Hotel Forty One nu este permis accesul cu animale de companie.

GRATIFICAŢIILE ŞI COSTURILE SERVICIILOR

Gratificaţiile pentru personalul hotelului rămân la latitudinea oaspeţilor noştri. Hotelul nu va solicita costuri suplimentare pentru serviciile prestate.

FUMATUL

Deoarece promovăm o atitudine eco-responsabilă, fumatul nu este permis în camerele de la Hotel Forty One.

SIGURANŢA OBIECTELOR PERSONALE

Hotel Forty One este dotat cu sisteme electronice omologate de monitorizare a accesului în cameră şi de deschidere a seifurilor. Fiecare cameră este dotată cu seif .Recomandăm folosirea seifurilor pentru depozitarea obiectelor de valoare. Nu ne asumăm răspunderea pentru obiectele uitate, pierdute sau presupus furate în incinta hotelului.

CONFIDENŢIALITATEA INFORMAŢIILOR

Dacă ne contactaţi prin e-mail sau prin intermediul acestui website, ne vom permite să vă contactăm pe viitor pentru a vă trimite materiale şi oferte promoţionale sau pentru a vă informa în legătură cu evenimentele pe care le vom organiza. Nu vom folosi niciodată numele sau informaţiile dumneavoastră fără să avem în prealabil acordul dumneavoastră. Veţi avea posibilitatea să ne comunicați dacă doriţi să primiţi aceste informaţii pe viitor.

POLITICA DE PROTECŢIE A MEDIULUI

Protecţia mediului reprezintă pentru noi o permanentă preocupare, de aceea promovăm o atitudine eco-responsabilă.

Menţionăm ca detergenţii folosiţi pentru spălarea şi sterilizarea lenjeriilor şi a prosoapelor sunt bio-degradabili, iar o economisire a lor presupune o conservare mai bună a mediului înconjurător. De aceea, pentru rezervările a căror durata depăşește trei nopţi, vom schimba lenjeriile şi prosoapele o dată la trei zile, sau la cererea dumneavoastră. Pentru a ne semnaliza dorinţa dumneavoastră de a schimba lenjeria sau prosoapele, vă rugăm sa le lăsaţi pe podea.

COD DE CONDUITĂ

Personalul hotelului îşi va întampina întotdeauna oaspeţii cu amabilitate şi va face tot posibilul pentru a îndeplini orice solicitare venită din partea acestora. În cazul în care un oaspete sau un vizitator al hotelului, prin aspectul, comportamentul sau starea în care se află, va produce incidente neplăcute, deranjând pe ceilalţi oaspeţi şi afectând astfel imaginea hotelului, acesta va fi invitat imediat să părăsească incinta hotelului. În acest sens, Hotel Forty One îşi rezervă dreptul de a-şi selecta oaspeţii.

DISPUTE ŞI RECLAMAŢII

Ne rezervăm dreptul de a debita cardul de debit/credit al oaspeţilor noştri, independent de voinţa acestora, în următoarele cazuri: când oaspetele pleacă fără a-şi achita nota de plată, cand se demonstrează, fără niciun dubiu, că oaspetele a produs pagube materiale în incinta hotelului, când oaspetele pleacă din hotel cu obiecte care nu îi aparțin şi pe care nu le-a achitat la recepţie, sau când oaspetele nu a anulat rezervarea în termenul stabilit conform politicilor de anulare.

Vom încerca să rezolvăm pe cale amiabilă orice controversă, dispută sau reclamaţie care ar putea să apară în urma aplicării politicilor hotelului nostru. În cazul în care acest lucru nu este posibil, disputa va intra sub jurisdicţia tribunalului Bucureşti.

CLAUZE FINALE

Considerăm că oaspeţii noştri, în momentul cazării sau în momentul solicitării vreunui serviciu la Hotel Forty One au luat cunostinţă şi au acceptat termenii şi condiţiile mai sus menţionate.

MODIFICĂRI ALE POLITICII HOTELULUI

Politica hotelului poate fi modificată fără a se face notificări în prealabil. Eventualele modificări vor fi aduse la cunoştinţa oaspeţilor odată cu intrarea lor în vigoare.

Unitati de cazare în apropiere de Hotel Forty One Bucharest București