Cazare Romania / Cazare Brașov / Cazare Hotel OHMA - Casa Viorel 3*
Vrei să mergi în altă parte?

Hotel OHMA - Casa Viorel 3* Brașov

Strada Poiana lui Stechil nr.20, Județul Brașov, Brașov, Romania

Galerie OHMA - Viorel 3*

Descriere Hotel OHMA - Casa Viorel 3* Brașov

Dacă vrei să trăiești sentimentul confortului și al intimității de acasă, dar și ocazia de a socializa într-un cadru verde, natural și sănătos, noi suntem oaza ta de tihnă și spațiu.

Dacă ești trecător, bucură-te de un strop de statornicie și oprește la o masă caldă! Te asigurăm că vei experimenta ceva diferit față de ceea ce ai trăit până acum.

Fondat în 1994, domeniul se întinde pe o suprafață de 3 hectare și le oferă oaspeților săi o locație ideală pentru relaxare și tihnă în inima naturii, pentru organizarea de evenimente private sau corporate, precum și pentru activități în aer liber.

Cu timpul, ne-am însușit o familie întreagă de trenduri în turism. Astăzi, găzduim comunități noi – iubitori de natură, traineri în artă culinară, ospitalieri în devenire și iubitori de adrenalină. Pentru fiecare dintre ei, hotel ohma – Casa Viorel înseamnă facilitarea unui spațiu adaptat căutărilor personale.

În 2021, Casa Viorel și Academia ohma (One Hotel Management Academy) by winsedswiss au fuzionat pentru a reuni, sub același acoperiș, așteptările înalte ale oaspeților noștri cu profesionalismul elvețian și cunoștințele unice ale specialiștilor noștri în gastronomie, event planning și management hotelier.

Camere disponibile la Hotel OHMA - Casa Viorel 3* Brașov

Introdu datele de călătorie pentru a vedea tarifele

Hotel OHMA - Casa Viorel 3*

Camera dubla standard

Facilități

Hotel OHMA - Casa Viorel 3*

Facilități

Facilitati la Hotel OHMA - Casa Viorel 3* Brașov

Informatii importante de la Hotel OHMA - Casa Viorel 3* Brașov

  • Valuta acceptata: RON

Termeni si conditii de la Hotel OHMA - Casa Viorel 3* Brașov

Unitati de cazare în apropiere de Hotel OHMA - Casa Viorel 3* Brașov