Logo HelloRomania

Băile Herculane, Caraş-Severin

Mi, 19-02-2020 - Joi, 20-02-2020

2 zile, 1 nopti , 1 camera, 2 adulti, 0 copii

Rezerva telefonic

Hotel Roman - Cazare Băile Herculane

DJ608D nr.1, Județul Caraș-Severin, Băile Herculane, Romania

Hotelul Roman 2* este situat pe strada Romana nr.1, în staţiunea Băile Herculane, pe malul drept al Cernei.

Complexul Hotelier Roman dispune de 29 camere single, 146 camere duble şi 7 apartamente. Etajele 8, 9, 10 au mobilierul vechi si baia nerenovata.

Hotelul Roman pune la dispoziţa turiştilor o piscină interioară termo-salină, un bar de zi, cu o capacitate de 40 de locuri şi parcare.

Hotelul Roman a fost deschis în 1976 pentru prima dată, la parterul său găsindu-se Basorelieful lui Hercules, după care s-a realizat statuia lui Hercules din centrul staţiunii, precum şi Băile Imperiale Romane, al căror ctitor a fost însuşi Împăratul Traian.
Tot la parterul Hotelului Roman iese la suprafaţă izvorul Hercules, care alimentează cu ape termo minerale, printr-o reţea de conducte subterane, întreaga staţiune.

Sala de conferinţe poate găzdui întruniri de până la 120 de participanţi, iar pentru grupuri mai mari evenimentul de afaceri poate avea loc în unul dintre saloanele-restaurant.
Dotările sălii de conferinţe cuprind: acces rapid la internet de mare viteză, video-proiector şi ecran de proiecţii, flip chart-uri.

Baza de tratament a Complexului Hotelier Roman este dotată cu aparatură medicală tip BTL-5000 care oferă multiple posibilităţi terapeutice şi de investigaţii care se realizează în două secţii: electroterapie şi hidroterapie.
În cabinetul de electroterapie se efectuează proceduri folosind curenţi de frecvenţă joasă şi medie în scop terapeutic şi profilactic: curenţi diadinamici, curenţi galvanici, curenţi Trabert, TENS, electro-stimulare şi electro-gimnastică, curenţi interferenţiali, magnetodiaflux. De asemenea, se face terapie folosind curenţi de înaltă frecvenţă şi ultrasunete, cu efect antialgic şi miorelaxant.
Aerosolii se efectuează cu nebulizatoare tip Omron cu ultrasunete, care transformă lichidul în particule foarte fine, uşor de inhalat. La prescripţia medicului, se efectuează aerosoli cu substanţe medicamentoase sau cu apă sulfuroasă.
Procedurile de hidroterapie includ: duş subacval, baie galvanică generală (baie Stanger), baie sulfuroasă.

Personalul medical este compus din specialist balneofizioterapeut, asistenţi medicali principali balneofizioterapeuţi şi de specialitate medicală, kinetoterapeuţi, profesor CFM (cultură fizică medicală), maseuri şi infirmieră.

Camere disponibile la Hotel Roman

Single Room

Facilitati camere

Double Room

Facilitati camere

Double Room

Facilitati camere

Double or Twin Room

Facilitati camere

Facilitati la Hotel Roman

Diverse

Camere pentru nefumatori

Lift

Incalzire

Sali de conferinte

Transport

Parcare gratuita

Mancare

Cafenea

Restaurant (a la carte)

Bar

Meniuri pentru dieta (la cerere)

Zone comune

Terasa exterioara

Receptie

Receptie 24h

Wellness

Piscina

Bai cu ape termale

Masaj

Termeni si conditii de la Hotel Roman

1. Tarifele Standard (exceptând perioadele de Sărbători) sunt exprimate în lei, pe cameră, pe noapte şi includ TVA, mic dejun (bonuri valorice de 20 RON/persoană/zi) şi sunt valabile pentru sejururi de minim 3 nopţi.
2. Taxa de staţiune se achită la recepţie.
3. Oferta de Tratament 6 nopti, include:
- 6 nopti cazare, masa (bonuri valorice) in valoare de 250 lei/persoana/sejur, tratament (15 proceduri/sejur/persoana)
4. Oferta de Tratament 9 nopti, include:
- 9 nopti cazare, masa (bonuri valorice) in valoare de 350 lei/persoana/sejur, tratament (21 proceduri/sejur/persoana)

Cazare Drobeta-Turnu Severin

Foto Corona Drobeta-Turnu Severin

Hotel Corona

Bulevardul Tudor Vladimirescu 106a, Drobeta-Turnu Severin, Romania, Drobeta-Turnu Severin, Romania

Hotel Corona detine un restarant propriu tip bufet suedez, unde oaspetii pot servi diverse preparate traditionale romanesti, dar si preparate din meniul international.

Numeroase obiective turistice se afla in apropiere de Hotel Corona, printre care si Muzeul Regiunii Portilor de Fier la 1,3 km, Cetatea Severinului si Palatul Cultural la 1,5 km, Insula Ada Kaleh la 23 de km, Parcul National Domoglet la 50 de km si Padurea de Liliac Ponoarele la 60 de km.

Suplimentar, oaspetii Hotel Corona pot beneficia de terasa, bar, camera de bagaje, fax si mini-market propriu.

Preturi de la 155 RON

Galerie Hotel Palace Drobeta-Turnu Severin

Hotel Palace

Strada Smârdan 36, Drobeta-Turnu Severin, Romania, Drobeta-Turnu Severin, Romania

Suplimentar, Hotel Palace pune la dispozitie oaspetilor bar, terasa, sala de conferinte, loc pentru gratar, loc pentru pescuit, transfer catre aeroport, receptie deschisa non-stop.

Portile de Fier I se afla la doar 9km departare de Hotel Palace.

Accesul la internet este gratuit in incinta hotelului.

Preturi de la 149 RON

Cazare Pades

Vedere de ansamblu Campia Soarelui Pades

Pensiunea Campia Soarelui

DN67D, Apa Neagră 217326, Romania, Pades, Romania

Oaspetii au acces la parcare gratuita.

Accesul Wi-Fi este disponibil gratuit in toata locatia.

Cazare Orșova

Foto Flamingo Residence Orșova

Flamingo Residence

Strada Porțile de Fier 10, Orșova 225200, Romania, MH, Orșova, Romania

Flamingo Residence a fost ridicat in 2005 format dintr-o unitatea de cazare de 34 de locuri, un restaurat de 150 de locuri si o braserie si cofetarie de 20 si respectiv 50 de locuri. Complexul dispune si de un vapor propriu, Nava Flamingo,

cu o capacitate de 75 de persoane care poate servi atat ca vas de croaziera pe ruta Orsova - Canalele Mari cat si ca un spatiu alternativ pentru evenimente festive sau corporate.

Complexul Flamingo residence se afla la o distanata de doar 300 de metrii de malul Dunarii, 17 km de Chipul lui Decebal, 18 km de Cazanele Mici ale Dunarii, 25 de km de Cazanele Mari ale Dunarii cat si Grota Veterani.

Preturi de la 125 RON