Cazare Romania / Cazare Băile Felix / Cazare HOTEL AVENTUS 4*
Vrei să mergi în altă parte?

HOTEL AVENTUS 4* Băile Felix

Calea Beiușului nr.nr. 19, Județul Bihor, Băile Felix, Romania

Vedere de ansamblu HOTEL AVENTUS 4* Băile Felix
Foto HOTEL AVENTUS 4* Cazare HOTEL AVENTUS 4* Vedere de ansamblu HOTEL AVENTUS 4* Băile Felix Cazare HOTEL AVENTUS 4* Băile Felix Imagine HOTEL AVENTUS 4* Băile Felix Foto HOTEL AVENTUS 4* Imagine HOTEL AVENTUS 4* Băile Felix Galerie HOTEL AVENTUS 4* Galerie HOTEL AVENTUS 4* Foto HOTEL AVENTUS 4* Cazare HOTEL AVENTUS 4* Băile Felix Foto HOTEL AVENTUS 4* Imagine HOTEL AVENTUS 4* Cazare HOTEL AVENTUS 4* Foto HOTEL AVENTUS 4* Băile Felix Imagine HOTEL AVENTUS 4*

Descriere HOTEL AVENTUS 4* Băile Felix

Acest hotel de 4 stele se află în stațiunea Băile Felix, la doar 1,5 km de Aquapark President, și oferă un restaurant, un bar și o piscină interioară. De asemenea, include o terasă și o recepție deschisă nonstop. Oaspeții beneficiază de acces gratuit la internet WiFi în întreaga proprietate.

Camerele Hotelului Aventus au podea cu mochetă și sunt mobilate modern. Fiecare oferă aer condiționat și TV cu ecran plat cu canale prin satelit. Camerele au baie privată cu duș și articole de toaletă gratuite.

Oaspeții Hotelului Aventus se pot bucura de un mic dejun tip bufet sau à la carte cu opțiuni continentale. Restaurantul hotelului oferă brunch, prânz și cină și servește mâncăruri internaționale. Sunt disponibile preparate fără lactate și locuri în aer liber.

În plus, acest hotel oferă o saună gratuită pentru oaspeți, unde se pot destinde într-un cadru elegant. Oaspeții cu afaceri pot utiliza sălile de conferințe disponibile la cerere și contra cost.

Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional Oradea, la 7 km de Hotelul Aventus. Serviciul de transfer de la/la aeroport este disponibil la un cost suplimentar.

Camere disponibile la HOTEL AVENTUS 4* Băile Felix

Introdu datele de călătorie pentru a vedea tarifele

HOTEL AVENTUS 4*

Facilități

HOTEL AVENTUS 4*

Facilități

HOTEL AVENTUS 4*

Facilități

Facilitati la HOTEL AVENTUS 4* Băile Felix

Informatii importante de la HOTEL AVENTUS 4* Băile Felix

  • Valuta acceptata: RON

Termeni si conditii de la HOTEL AVENTUS 4* Băile Felix

Unitati de cazare în apropiere de HOTEL AVENTUS 4* Băile Felix