Cazare Romania / Cazare Brașov / Cazare Artemis Villa 5*
Vrei să mergi în altă parte?

Artemis Villa 5* Brașov

 Villa 

Strada Fântânița Călugărului nr.5, Județul Brașov, Brașov, Romania

Cazare Artemis Villa 5*
Cazare Artemis Villa 5* Brașov Vedere de ansamblu Artemis 5* Brașov Cazare Artemis Villa 5* Brașov Imagine Artemis 5* Brașov Cazare Artemis Villa 5* Brașov Galerie Artemis Villa 5* Imagine Artemis Villa 5* Brașov Foto Artemis 5* Brașov Imagine Artemis Villa 5* Cazare Artemis 5* Brașov Imagine Artemis Villa 5* Cazare Artemis Villa 5*

Descriere Artemis Villa 5* Brașov

Situat central în Poiana Brașov, la doar 10 minute de mers pe jos de pârtiile de schi, Vila Artemis oferă cazare și vederi superbe la munte.

Proprietatea oferă acces 24/7 prin PIN în interiorul vilei și în camere.

Toate camerele sunt decorate cu gust, cu mobilier de înaltă calitate, baie privată cu uscător de păr, televizoare LED Smart care includ platforme de streaming (Netflix, YouTube), minibaruri, ceainice și balcoane cu vederi superbe. Wi-Fi gratuit este disponibil în toate zonele publice.

În timpul iernii, oaspeții se pot bucura de practicarea snowboardingului și a schiului pe pârtii, în timp ce vara pot face drumeții în pădure sau ciclism. Proprietatea oferă oaspeților săi un depozit gratuit pentru echipamente de schi și biciclete, iar lângă Artemis Villa sunt disponibile o școală de schi și un centru de închiriere de echipamente de schi.

Un mic dejun continental tip bufet este disponibil în fiecare dimineață la proprietate.

Vila este situată la 10 km de animatul oraș Brașov. Cetatea Râşnov este, de asemenea, la 12 km, iar castelul Bran, despre care se spune că este castelul contelui Dracula, se află la 25 km.

Cel mai apropiat magazin este la 50 m de Vila, iar cea mai apropiata statie de autobuz este la 200 m. Oaspeții pot parca la proprietate, gratuit.

Camere disponibile la Artemis Villa 5* Brașov

Introdu datele de călătorie pentru a vedea tarifele

Artemis Villa 5*

Facilități

Artemis Villa 5*

Apartament 2 dormitoare (fara living)

Facilități

Artemis Villa 5*

Camera Dubla Superioara cu vedere la munte

Facilități

Facilitati la Artemis Villa 5* Brașov

Informatii importante de la Artemis Villa 5* Brașov

  • Valuta acceptata: RON

Termeni si conditii de la Artemis Villa 5* Brașov

Unitati de cazare în apropiere de Artemis Villa 5* Brașov