Categorii
City Break

3 locuri din apropierea zonei Poiana Brașov, pe care le poți vizita

Poiana Brașov este locul perfect pentru orice tip de vacanțӑ sau weekend. Este situatӑ ȋn inima Romȃniei și este o locație perfecta pe care o poți vizita oricȃnd. Poiana Brașov oferӑ turiștilor 7 pȃrtii de schi și multiple variante de agrement. Aici poți sӑ faci drumeții, trasee și sӑ te bucuri de imaginea frumoasӑ a naturii. De asemenea, poți merge cu teleschi, telescaun și telegondolӑ, care au trasee foarte bine stabilite pentru nevoile tale. Poiana Brașov este un loc turistic foarte apreciat pentru alte tipuri de sporturi și pentru serviciile de ȋnchiriere a echipamentelor. Poți sӑ alegi sӑ mergi cu bicicleta sau poți sӑ te bucuri de alte facilitӑți ale zonei. Vei descoperi cӑ o vacanțӑ ȋn aceastӑ zonӑ, poate include și vizita la diverse tipuri de obiective turistice. Astfel, o sӑ te poți bucura de o vacanțӑ complexӑ, care are mai multe categorii de distracție. Iatӑ principalele 3 locuri din apropierea zonei Poiana Brașov, pe care le poți vizita:

  1. Castelul Bran

Castelul Bran este unul dintre cele mai cunoscute castele din țara noastrӑ. El este faimos la nivel internațional pentru cӑ este considerat a fi castelul lui Dracula. Este o construcție care dateazӑ din anul 1388, anul ȋn care este finalizat proiectul. Este poziționat ȋntre Mӑgura și Dealul Cetӑții și dacӑ admiri priveliștea oferitӑ din turn, o sӑ poți vedea Moeciu și Țara Bȃrsei. Este un spațiu magic, frumos, care atrage mii de turiști din toate colțurile lumii, ȋn fiecare an. Pentru a afla mai multe detalii despre acest castel, poți accesa link-ul urmӑtor: http://www.castelulbran.ro/. La castel o sӑ te poți bucura și de diverse tipuri de atracții, precum o camerӑ a groazei sau diverse moduri prin care se pune ȋn valoare legenda existentӑ. Atȃt adulții, cȃt și copiii se pot bucura de aceastӑ expetiențӑ unicӑ.  

  • Șinca Veche

Poți alege sӑ mergi la Șinca Veche, care se aflӑ la o distanțӑ de 45 de kilometri de Brașov. Aici o sӑ descoperi niște peșteri cu puteri miraculoase. Se spune cӑ aici este Templul ȋmplinirii Dorințelor tale. O sӑ poți sӑ simți o adevӑratӑ stare de bine atunci cȃnd pӑtrunzi ȋn interior, unde o sӑ te bucuri de bisericile asunse de ochii privitorilor. Acest loc este foarte cӑutat pentru faptul cӑ este neobișnuit din punctul de vedere al construcției și pentru cӑ existӑ foarte multe legende care ȋl ȋnconjoarӑ. Este un spațiu sacru, pe care ȋl poți explora dacӑ decizi sӑ faci o excursie ȋn apropiere de Poiana Brașov.

  • Cetatea Rȃșnov

Dacӑ alegi sӑ mergi la Cetatea Rȃșnov, o sӑ te bucuri de ansablul fortificat din Transilvania. Este o zonӑ foarte frumoasӑ și care are multe de oferit din punct de vedere al istoriei. Este pӑstratӑ din secolul al XIV-lea și a fost folosit pentru supraveghere militarӑ. Este un punct de atracție turisticӑ și ȋn prezent este declarat ca fiind monument istoric.

Vino la Poiana Brașov și exploreazӑ toate ȋmprejurimile pentru a avea o vacanțӑ perfectӑ, alӑturi de persoanele dragi ție.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *