HelloRomania Hello Romania ofera cazare in Romania la hoteluri si pensiuni
Cazare Romania / Cazare Bușteni / Cazare Pensiunea Capra Neagra

Pensiunea Capra Neagra Bușteni

Strada Valea Albă nr.55, Județul Prahova, Bușteni, Romania

Descriere Pensiunea Capra Neagra Bușteni

Pensiunea Capra Neagra este localizata la 900 metri de Partia Kalinderu, la poalele Caraimanului si ofera oaspetilor sai vederi impresionante ale peisajului montan din Busteni, o locatie linistita in apropierea padurilor de brazi, perfecta pentru relaxare in natura.

Construita in 1995, Pensiunea Capra Neagra pune la dispozitia oaspetilor sai cazare de 3 stele in 6 camere duble si 1 apartament cu pentru 4 persoane. Toate camerele dispun de balcoane cu vedere spre Caraiman baie proprie cu dus, televizor color si acces gratuit la internet.

La parterul pensiunii se afla o zona de zi, sala de mese cu un total de 30 de locuri si bucataria. Oaspetii pot servi masa si in aer liber avand acces la foisorul rustic din minunata gradina a pensiunii.

Oaspetii pensiunii pot inchiria din locatie echipamente sportive specifice sezonului de iarna sau pot participa la excursiile si drumetiile montane organizate de gazde.

Camere disponibile la Pensiunea Capra Neagra Bușteni

Facilități

Incalzire, Dus, TV, Bucatarie, Frigider

Facilități

Cada, Dus, Frigider, Balcon

Facilitati la Pensiunea Capra Neagra Bușteni

Diverse

  • Animale de companie acceptate
  • Camere pentru nefumatori
  • Camere pentru familii
  • Wi-Fi gratis

Transport

  • Parcare gratuita

Mancare

  • Gratar

Zone comune

  • Gradina
  • Terasa

Receptie

  • Receptie 24h

Informatii importante de la Pensiunea Capra Neagra Bușteni

  • Carduri acceptate: Visa
  • Valuta acceptata: RON

Termeni si conditii de la Pensiunea Capra Neagra Bușteni

Daca rezervarea este anulata sau modificata cu pana la 2 zile inainte de data sosirii, nu va fi perceput nici un cost.

Pentru rezervari efectuate cu mai mult de 2 zile inainte de data de sosire, rezervarea devine ferma in momentul achitarii prin transfer bancar al unui avans de 50%. Pentru rezevari efectuate cu mai putin de 2 zile inainte de sosire se va incasa prima noapte.

Toti copiii sunt bineveniti.

Copiii intre 0-10 ani beneficiaza de gratuitate.

Animalele de companie nu sunt permise.

Cazare Breaza de Jos

Pensiunea Zaivan Estate Breaza de Jos

 Villa 

Strada Națiunii nr.9, Județul Prahova, Breaza de Jos, Romania

La Pensiunea Zaivan Estate beneficiați de internet în mod gratuit pe întreaga ședere în Breaza de Jos Pensiunea Zaivan Estate pune la dispoziția oaspeților parcare în apropierea unității. Pensiunea Zaivan Estate din Breaza de Jos nu este potrivit pentru cazare familii cu copii mici. Această unitate de cazare nu dispune de restaurant. Cazarea în Breaza de Jos cu tichete de vacanță sau cu vouchere de vacanță nu este posibilă la Pensiunea Zaivan Estate

Preturi de la

690 RON

Cazare Vama Buzăului

Gospodaria Lui Nea Ion Vama Buzăului

Str. Dalghiu nr 510, 507245, Județul Brașov, Vama Buzăului, Romania

Cazare la Gospodaria Lui Nea Ion nu oferă acces wi-fi pentru oaspeți. Gospodaria Lui Nea Ion pune la dispoziția oaspeților parcare în apropierea unității. Gospodaria Lui Nea Ion din Vama Buzăului nu este potrivit pentru cazare familii cu copii mici. Această unitate de cazare nu dispune de restaurant. Cazarea în Vama Buzăului cu tichete de vacanță sau cu vouchere de vacanță nu este posibilă la Gospodaria Lui Nea Ion

Preturi de la

400 RON

Cazare Timișu de Sus

Casa de Vacanta Predeal Timișu de Sus

Strada Tractorului nr.Nr.12, Brașov, Timișu de Sus, Romania

La Casa de Vacanta Predeal beneficiați de internet în mod gratuit pe întreaga ședere în Timișu de Sus Casa de Vacanta Predeal pune la dispoziția oaspeților parcare în apropierea unității. Familiile sunt binevenite la Casa de Vacanta Predeal, având acces la facilități dedicate copiilor. Această unitate de cazare nu dispune de restaurant. Cazarea în Timișu de Sus cu tichete de vacanță sau cu vouchere de vacanță nu este posibilă la Casa de Vacanta Predeal

Vezi tarife