HelloRomania Hello Romania ofera cazare in Romania la hoteluri si pensiuni
Cazare Romania / Cazare Văliug / Cazare Pensiunea Sara

Pensiunea Sara Văliug

DJ582D nr.715, Județul Caraș-Severin, Văliug, Romania

Descriere Pensiunea Sara Văliug

Pensiunea Sara este situata intr-o zona linistita, la poalele muntilor Semenic, fiind locul ideal pentru turistii care vor sa se relaxeze alaturi de familie sau de prieteni si sa uite de agitatia orasului.

Numeroase obiective turistice se afla in apropierea pensiunii, printre care si Lacul Gozna la 2 km, Statiunea Trei Ape la 17 km, Lacul Secu la 30 de km si Parcul National Semenic la 40 de km.

Oaspetii au acces la parcare gratuita.

Clasificata la categoria 3 stele, Pensiunea Sara pune la dispozitia oaspetilor 8 camere duble, 2 camere cvadruple si 1 apartament. Fiecare dintre acestea dispune de televizor si baie proprie cu dus si articole de toaleta gratuite.

Accesul Wi-Fi este disponibil gratuit in toata locatia.

Restaurantul unitatii de cazare are o capacitate de 50 de locuri si este locul ideal pentru turistii care vor sa deguste diverse preparate traditionale romanesti sau preparate din meniul international.

Suplimentar, pensiunea ofera bar, terasa, gradina, camera de bagaje, loc de joaca pentru copii, iar contra unui cost suplimentar, oaspetii pot beneficia de sala de conferinte, fax si serviciu de spalatorie.

Camere disponibile la Pensiunea Sara Văliug

Facilități

Dus, Terasa

Facilități

Dus

Facilități

Dus

Facilitati la Pensiunea Sara Văliug

Diverse

  • Wi-Fi gratis

Transport

  • Parcare gratuita

Familie

  • Club pentru copii

Mancare

  • Restaurant
  • Bar

Zone comune

  • Gradina
  • Terasa
  • Zona comuna cu TV

Divertisment

  • Casino

Informatii importante de la Pensiunea Sara Văliug

  • Valuta acceptata: RON

Termeni si conditii de la Pensiunea Sara Văliug

Daca rezervarea este anulata sau modificata cu pana la 2 zile inainte de data sosirii, nu va fi perceput nici un cost.

Pentru rezervari efectuate cu mai mult de 2 zile inainte de data de sosire, rezervarea devine ferma in momentul achitarii prin transfer bancar al unui avans de 50%. Pentru rezevari efectuate cu mai putin de 2 zile inainte de sosire, se va incasa prima noapte.

Toti copiii sunt bineveniti.

Copiii pana la 7 ani beneficiaza de gratuitate.

Patul suplimentar poate fi oferit la cerere, contra unui cost de 50RON/noapte.

Animalele de companie sunt permise gratuit.

Cazare Reșița

Hotel Dusan Si Fiul Resita Reșița

Strada 24 Ianuarie 1859 nr.150, Județul Caraș-Severin, Reșița, Romania

La Hotel Dusan Si Fiul Resita beneficiați de internet în mod gratuit pe întreaga ședere în Reșița Hotel Dusan Si Fiul Resita pune la dispoziția oaspeților parcare în apropierea unității. Hotel Dusan Si Fiul Resita din Reșița nu este potrivit pentru cazare familii cu copii mici. Unitatea de cazare Hotel Dusan Si Fiul Resita vă pune la dispoziție un restaurant. Oferta dumneavoastră poate include și mic dejun. Cazarea în Reșița cu tichete de vacanță sau cu vouchere de vacanță nu este posibilă la Hotel Dusan Si Fiul Resita

Preturi de la

160 RON

Hotel Rogge Reșița

Strada Ion Luca Caragiale nr.12, Județul Caraș-Severin, Reșița, Romania

La Hotel Rogge beneficiați de internet în mod gratuit pe întreaga ședere în Reșița Hotel Rogge pune la dispoziția oaspeților parcare în apropierea unității. Hotel Rogge din Reșița nu este potrivit pentru cazare familii cu copii mici. Unitatea de cazare Hotel Rogge vă pune la dispoziție un restaurant. Oferta dumneavoastră poate include și mic dejun. Cazarea în Reșița cu tichete de vacanță sau cu vouchere de vacanță nu este posibilă la Hotel Rogge

Vezi tarife

Cazare Resita

Pensiunea Casa Cu Tei Resita

DN58, Județul Caraș-Severin, Resita, Romania

La Pensiunea Casa Cu Tei beneficiați de internet în mod gratuit pe întreaga ședere în Resita Pensiunea Casa Cu Tei pune la dispoziția oaspeților parcare în apropierea unității. Pensiunea Casa Cu Tei din Resita nu este potrivit pentru cazare familii cu copii mici. Unitatea de cazare Pensiunea Casa Cu Tei vă pune la dispoziție un restaurant. Oferta dumneavoastră poate include și mic dejun. Cazarea în Resita cu tichete de vacanță sau cu vouchere de vacanță nu este posibilă la Pensiunea Casa Cu Tei

Preturi de la

154 RON