HelloRomania Hello Romania ofera cazare in Romania la hoteluri si pensiuni
Cazare Romania / Cazare Sfântu Gheorghe / Cazare Hostel Green

Hostel Green Sfântu Gheorghe

 Hostel 

Strada Gábor Áron nr.16, Județul Covasna, Sfântu Gheorghe, Romania

Descriere Hostel Green Sfântu Gheorghe

Hostel Green se afla in centrul orasului Sfantu Gheorghe, avand avantajul proximitatii fata de principalele puncte de interes din zona. Amenajar intr-un stil tineresc si plin de culoare, hostelul este ideal pentru grupuri de prieteni.

Parcul Elisabeta se afla la o distanta de 220 m de hostel, Muzeul National Secuiesc se afla la o distanta de 500 m, iar Muzeul National Al Carpatilor este la numai 10 m de hostel.

Clasificat la categoria de 3 stele, Hostel Green ofera cazare in 6 camere cvadruple, avand la dispozitie 3 bai comune. Camerele sunt dotate cu paturi supraetajate, TV cu ecran plat, Play Station 3, laptop si aparat de cafea.

Accesul la Wi-Fi este disponibil gratuit in toata locatia.

Turistii au la dispozitie o bucatarie comuna complet utilata pentru prepararea micului dejun sau a gustarilor. Oaspetii pot practica activitati cum ar fi mini-golf, ciclism, calarie, bowling, drumetii, karaoke, pescuit si tenis. Hostelul ofera si o scoala de schi.

Suplimentar, Hostel Green ofera si teren de joaca pentru copii, camera de jocuri, masaj, receptie non-stop, calcatorie, spalatorie, fax, copiator, salon de frumusete, room service, si lounge cu TV.

Camere disponibile la Hostel Green Sfântu Gheorghe

Facilități

Dus, Canale TV prin cablu

Facilități

Dus, Canale TV prin cablu

Facilitati la Hostel Green Sfântu Gheorghe

Afaceri

  • Fax

Diverse

  • Camere pentru nefumatori
  • Wi-Fi gratis
  • Sali de conferinte

Transport

  • Parcare gratuita

Mancare

  • Restaurant
  • Bar

Zone comune

  • Gradina
  • Terasa

Curatenie

  • Serviciu de calcat haine

Receptie

  • Receptie 24h
  • Loc de depozitare al bagajelor

Informatii importante de la Hostel Green Sfântu Gheorghe

  • Valuta acceptata: RON

Termeni si conditii de la Hostel Green Sfântu Gheorghe

Rezervarea poate fi anulata cu pana la 1 zi inainte de ziua sosirii.

In caz de anulare tarzie sau neprezentare, rezervarea va fi anulata.

Micul dejun este diponibil la cerere contra cost - 4 euro / persoana - bufet suedez.

Micul dejun este diponibil la cerere contra cost - 10 Ron / persoana - continental.

Animalele de companie pot fi acceptate la cerere in prealabil.

Cazare Micloșoara

Pensiunea Contele Kalnoky Micloșoara

DJ131 nr.186, Județul Covasna, Micloșoara, Romania

La Pensiunea Contele Kalnoky beneficiați de internet în mod gratuit pe întreaga ședere în Micloșoara Pensiunea Contele Kalnoky pune la dispoziția oaspeților parcare în apropierea unității. Pensiunea Contele Kalnoky din Micloșoara nu este potrivit pentru cazare familii cu copii mici. Unitatea de cazare Pensiunea Contele Kalnoky vă pune la dispoziție un restaurant. Oferta dumneavoastră poate include și mic dejun. Cazarea în Micloșoara cu tichete de vacanță sau cu vouchere de vacanță nu este posibilă la Pensiunea Contele Kalnoky

Preturi de la

482 EUR

Cazare Zălan

Pensiunea Agroturistica Vass Zălan

DC48 nr.127, Județul Covasna, Zălan, Romania

La Pensiunea Agroturistica Vass beneficiați de internet în mod gratuit pe întreaga ședere în Zălan Pensiunea Agroturistica Vass pune la dispoziția oaspeților parcare în apropierea unității. Familiile sunt binevenite la Pensiunea Agroturistica Vass, având acces la facilități dedicate copiilor. Această unitate de cazare nu dispune de restaurant. Cazarea în Zălan cu tichete de vacanță sau cu vouchere de vacanță nu este posibilă la Pensiunea Agroturistica Vass

Preturi de la

190 RON

Cazare Râșnov Romacril

Complex Turistic Max International Rasnov Râșnov Romacril

Strada Brândușelor nr.32, Județul Brașov, Râșnov Romacril, Romania

La Complex Turistic Max International Rasnov beneficiați de internet în mod gratuit pe întreaga ședere în Râșnov Romacril Complex Turistic Max International Rasnov pune la dispoziția oaspeților parcare în apropierea unității. Familiile sunt binevenite la Complex Turistic Max International Rasnov, având acces la facilități dedicate copiilor. Unitatea de cazare Complex Turistic Max International Rasnov vă pune la dispoziție un restaurant. Oferta dumneavoastră poate include și mic dejun. Cazarea în Râșnov Romacril cu tichete de vacanță sau cu vouchere de vacanță nu este posibilă la Complex Turistic Max International Rasnov

Vezi tarife