HelloRomania Hello Romania ofera cazare in Romania la hoteluri si pensiuni
Cazare Romania / Cazare Cluj-Napoca / Cazare Campeador Inn

Campeador Inn Cluj-Napoca

Strada Dâmboviței nr.77, Județul Cluj, Cluj-Napoca, Romania

Descriere Campeador Inn Cluj-Napoca

Campeador Inn readuce la viață o clădire deteriorată, cu istorie într-o clădire modernă, digitalizată, actuală, care combină armonios utilul cu plăcutul.

Am implementat noi metode de cazare inteligente cu cod QR, care integrează procesele de rezervare, check-in, acces în cameră cu ajutorul smartphone-ului, controlul luminii, temperatura, starea camerei și check-out online.

Situat în Cluj-Napoca, la doar 5 kilometri de Aeroportul Internațional Avram Iancu, Campeador Inn oferă cazare, parcare privată, facilități de conferințe, un lounge comun și o zonă de luat masa.

Camerele de 3 stele plus sunt dotate cu sistem de aer condiționat integrat, zonă de relaxare, TV inteligent 4K cu canale prin satelit, baie privată cu duș și uscător de păr.

Indiferent de motivul pentru care vizitați Clujul, Campedor Inn poate fi casa dumneavoastra departe de casă, unde vă oferim un sejur fără probleme și o cameră în care să vă întoarceți cu drag.

Printre atracțiile populare din apropierea locației se numără Biserica Sf. Mihail, Grădina Botanică, Arena Cluj, Sala Polivalentă.

Serviciul de transfer de la / la aeroport este disponibil la un cost suplimentar.

Camere disponibile la Campeador Inn Cluj-Napoca

Facilități

Aer conditionat, Sifonier, Incalzire, Birou, Uscator de par, Dus, TV

Facilități

Aer conditionat, Sifonier, Incalzire, Birou, Uscator de par, Dus, TV

Facilitati la Campeador Inn Cluj-Napoca

Diverse

  • Zona pentru fumatori
  • Camere pentru nefumatori
  • Lift
  • Aer conditionat
  • Wi-Fi gratis
  • Sali de conferinte

Transport

  • Parcare gratuita
  • Parcare accesibila

Zone comune

  • Zona comuna cu TV

Receptie

  • Receptie 24h

Informatii importante de la Campeador Inn Cluj-Napoca

  • Carduri acceptate: Visa Mastercard
  • Valuta acceptata: RON

Termeni si conditii de la Campeador Inn Cluj-Napoca

Cazare Rimetea

Cabana Perla Trascaului Rimetea

 Cabin 

DJ107M, Județul Alba, Rimetea, Romania

La Cabana Perla Trascaului beneficiați de internet în mod gratuit pe întreaga ședere în Rimetea Cabana Perla Trascaului pune la dispoziția oaspeților parcare în apropierea unității. Cabana Perla Trascaului din Rimetea nu este potrivit pentru cazare familii cu copii mici. Unitatea de cazare Cabana Perla Trascaului vă pune la dispoziție un restaurant. Oferta dumneavoastră poate include și mic dejun. Cazarea în Rimetea cu tichete de vacanță sau cu vouchere de vacanță nu este posibilă la Cabana Perla Trascaului

Vezi tarife

Cazare Moldovenești

Pensiunea Perla Transilvaniei Moldovenești

DJ103G 218, 407430, România, Județul Cluj, Moldovenești, Romania

La Pensiunea Perla Transilvaniei beneficiați de internet în mod gratuit pe întreaga ședere în Moldovenești Pensiunea Perla Transilvaniei pune la dispoziția oaspeților parcare în apropierea unității. Familiile sunt binevenite la Pensiunea Perla Transilvaniei, având acces la facilități dedicate copiilor. Această unitate de cazare nu dispune de restaurant. Cazarea în Moldovenești cu tichete de vacanță sau cu vouchere de vacanță nu este posibilă la Pensiunea Perla Transilvaniei

Vezi tarife

Cazare Tarnita

Pensiunea Traian Tarnita

DJ107P, Județul Cluj, Tarnita, Romania

La Pensiunea Traian beneficiați de internet în mod gratuit pe întreaga ședere în Tarnita Pensiunea Traian pune la dispoziția oaspeților parcare în apropierea unității. Pensiunea Traian din Tarnita nu este potrivit pentru cazare familii cu copii mici. Unitatea de cazare Pensiunea Traian vă pune la dispoziție un restaurant. Oferta dumneavoastră poate include și mic dejun. Cazarea în Tarnita cu tichete de vacanță sau cu vouchere de vacanță nu este posibilă la Pensiunea Traian

Vezi tarife