Logo HelloRomania

Sângeorz-Băi, Bistriţa-Năsăud

Dum, 13-01-2019 - Lu, 14-01-2019

2 zile, 1 nopti , 1 camera, 1 adult , 0 copii

Hotel Somesul

Strada Trandafirilor 17, Sângeorz-Băi 425300, România, Sangeorz-Bai, Romania

  • Cazare Hotel Somesul
  • Cazare Somesul Sangeorz-Bai
  • Cazare Somesul Sangeorz-Bai
  • Imagine Hotel Somesul Sangeorz-Bai
  • Cazare Somesul Sangeorz-Bai
  • Vedere de ansamblu Hotel Somesul
Hotel Somesul este situat in Nordul statiunii Sangeorz Bai, renumita pentru apele minerale ale izvoarelor naturale din zona. Gara Sangeorz Bai, Muzeul de Arta Comparata si Valea Borcutului se afla la o distanta de 2 km.

Hotel Somesul ofera cazare de 2 stele in 110 de camere duble dispuse pe 6 etaje. Camerele sunt dotate cu TV, grup sanitar propriu, telefon.

Hotelul dispune de restaurantul Clasic cu o capacitate de 120 locuri, si de restaurantul Somesul cu o capacitate de 280 locuri cu meniuri dietetice.

Baza de tratament balnear ofera proceduri diversificate ca aplicatii calde de namol si parafina, cura interna cu apa minerala, aerosoli si inhalatii, hidroterapie, sali de gimnastica medicala si masaj medical.

Suplimentar hotelul mai ofera receptie deschisa non-stop, camera bagaje, fax/copiator, servicii de spalatorie, pastrare obiecte de valoare, excursii in Muntii Rodnei si la Podgoriile Bistrita, vizitarea obiectivelor turistice din zona.

Hotel Somesul este potrivit pentru turistii care vor un loc confortabil de relaxare sau vor sa beneficieze de tratamente balneare.

Nu exista camere disponibile pentru perioada selectata!

Cere oferta

Facilitati

Afaceri

Fax

Diverse

Zona pentru nefumatori

Camere pentru nefumatori

Facilitati pentru oaspeti cu dizabilitati

Sali de conferinte

Mancare

Restaurant

Bar

Receptie

Receptie 24h

Loc de depozitare al bagajelor

Cutie de valori

Wellness

Fitness

Termeni

Rezervarea poate fi anulata cu pana la 3 zile inainte de ziua sosirii, in caz de anulare tarzie sau neprezentare, rezervarea va fi anulata. Toţi copiii sunt bineveniţi. Copiii cu vârsta intre 0-12 ani plătesc 6 EUR pe noapte dacă folosesc paturi suplimentare. Capacitatea maximă pentru paturi suplimentare într-o cameră este 1. Orice tip de pat suplimentar sau pătuţ de copil este furnizat la cerere şi trebuie să fie confirmat de hotel. Animalele de companie nu sunt acceptate