Logo HelloRomania

Băile Herculane, Caraş-Severin

Sam, 12-01-2019 - Dum, 13-01-2019

2 zile, 1 nopti , 1 camera, 1 adult , 0 copii

Hotel Dacia

Strada Complexe Sanatoriale 3, Băile Herculane 325200, România, Baile Herculane, Romania

  • Foto Dacia
  • Cazare Dacia Baile Herculane
  • Vedere de ansamblu Hotel Dacia Baile Herculane
  • Vedere de ansamblu Hotel Dacia Baile Herculane
Hotelul Dacia este amplasat pe Valea Cernei, in centrul statiunii Baile Herculane. Palatul Cornin si Fantana Hercules se afla la 2 km distanta, Grota cu aburi la 3 km distanta si Parcul National Domogled la 5 km distanta fata de hotel.

Hotelul Dacia dispune de 345 de camera impartite în 341 camere duble și 4 apartamente distribuite pe 15 etaje, iar accesul se face prin intermediul celor 6 lifturi. Camerele dispun de TV, telefon, incalzire centrala si baie proprie. Unele dintre acestea dispun de balcon si mini-bar.

Restaurantele Dacia si Orizont au o capacitate de 660 de locuri unde oaspetii pot servi masa si organiza evenimente private.

De asemenea, proprietatea ofera sali de bowling, tenis de masa sau darts. Turistii pot avea parte de excursii organizate si pot urma trasee turistice.

La Hotelul Dacia, oaspetii beneficiaza de avantajele bazei de tratament, unde vor avea parte de diferite tratamente, toate acestea fiind realizate sub supravegherea personalului medical autorizat.

Receptia este deschisa non-stop, iar hotelul ofera servicii suplimentare precum servicii de spalatorie, comenzi taxi sau curier.

Accesul la internetul Wi-Fi este gratuit in toata locatia.

Nu exista camere disponibile pentru perioada selectata!

Cere oferta

Facilitati

Afaceri

Fax

Diverse

Zona pentru nefumatori

Camere pentru nefumatori

Facilitati pentru oaspeti cu dizabilitati

Lift

Sali de conferinte

Familie

Club pentru copii

Mancare

Restaurant

Bar

Receptie

Receptie 24h

Loc de depozitare al bagajelor

Cutie de valori

Wellness

Sauna

Fitness

Jacuzzi

Masaj

Informatii importante

  • Carduri acceptate:
  • Valuta acceptata: RON

Termeni

Rezervarea poate fi anulata cu pana la 5 zile inainte de ziua sosirii, in caz de anulare tarzie sau neprezentare, rezervarea va fi anulata. Toţi copiii sunt bineveniţi. Copiii cu vârsta intre 0-12 ani plătesc 6 EUR pe noapte dacă folosesc paturi suplimentare. Capacitatea maximă pentru paturi suplimentare într-o cameră este 1. Orice tip de pat suplimentar sau pătuţ de copil este furnizat la cerere şi trebuie să fie confirmat de hotel. Animalele de companie nu sunt acceptate.